MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Рокли за сватба – най-модерните модели за сезон пролет-лято 2021

2 min.

Сезонът на сватбите вече започна (въпреки пандемията). Кои са най-модерните рокли за сватба за 2021? Кои от тях да изберете? Потърсихме вдъхновения за леки, коктейлни рокли на Instagram профилите на водещите трендсетърки, както и в уличната мода и на модните дефилета на топ марките. Всички тези вдъхновения можете да намерите по-долу.

modivo days 2024

Пастелни цветове, оригинални детайли и… костюми вместо рокли – това са най-новите трендове при дамските стилизации, идеални за сватби за 2021 година.

Не от днес Instagram се смята за истински барометър на модните тенденции. И не само в ежедневната мода, но и за специални поводи, например за сватби. Специално за Вас разгледахме стилизациите на Леони Хане, за да изберем тези, които биха били идеални за сватба. Инфлуенсърката не се притеснява от елегантните сетове с красивите рокли с различна дължина. Вижте ги по-долу!

680

Рокля LIU JO / Рокля Marc O’Polo

Leonie Hanne, немската тенденционерка и майсторка на съчетаването на наситени цветове, представя полупрозрачна макси рокля с харбали и широки ръкави, носена с контрастна чанта-куфарче (много модерна този сезон!) и златен колан, който подчертава талията ѝ. Тази стилизация е идеалният начин да се представите с класа на сватбената церемония и да бъдете „облечени, а не маскирани „.

681

Рокля ELISABETTA FRANCHI / Рокля RED VALENTINO

В колекцията на Леони ще откриете и къси пастелни рокли с оригинални детайли, които ще бъдат идеален избор за всички дами, които обичат да показват оформените си крака. Синята рокля с детайли от цирконий и голяма панделка е тази, която силно ни впечатли. Тази опция обаче ще пасне добре само за дребни дами.

Като стана въпрос за пастелните тонове и оригиналните детайли, забелязахме розова мини рокля с ръкави с пера на профила на Leonie Hanne. Трендсетърката е съчетала тази рокля със сребърни аксесоари и изглежда много оригинално и с вкус. Тази визия може да се носи както за сватба на открито, така и за елегантен ресторант.

Тенденциите в Instagram и инфлуенсърите са едно, а яркият уличен стил – съвсем друго. Улиците на модните столици като Париж, Лондон, Милано и Копенхаген направо кипят от стилизации, които са идеални за различни поводи, включително специални събития като сватби. Вижте по-долу кои от тези визии ни вдъхновиха най-много.

Асиметричните, оригинално изрязани рокли са една от най-силните тенденции за пролет-лято 2021 г., което много добре знаят модните тенденционерки, които излязоха по улиците на Париж за Седмицата на модата. Една от тях беше облечена с плисирана рокля в телесен цвят с удължена задна част и ръкави тип кимоно и сандали в същия нюанс, както и куфарче с цвят карамел. Това е една от стилизациите, които могат да бъдат избрани за сватбено тържество.

Почитателите на приглушената стилистика със сигурност знаят, че черното не е най-добрият избор, когато става въпрос за сватбена визия, но всички нюанси на тъмносиньото са подходящи. Тъмносиня рокля с ефектно набръчкване, съчетана с черни сандали на ток и сребриста малка чантичка – това е перфектната рецепта за елегантна визия в духа на модерния минимализъм.

Всички дами, за които първият избор никога не е рокля, а панталон, в рамките на сватбената мода 2021 ще имат наистина широко (и то буквално) поле за изява. Широките панталони – тези с разширяващи се от бедрата надолу крачоли – са една от водещите модни тенденции в момента. Носени като част от дамски костюм, могат да бъдат чудесен вариант за сватба.

Търсите идея за сватбен стайлинг от висок клас? Вдъхновете от това, което водещите дизайнери са ни подготвили за сезон пролет-лято 2021. Модните подиуми са пълни с вдъхновяващи сетове с дълги и къси рокли, които могат да бъдат чудесна отправна точка, когато търсите перфектната рокля за сватба.

Dior и Maria Grazia Chiuri лансират златисти предложения, но в по-неофициален вариант от това, което сме свикнали да наблюдаваме в колекциите на тези марки. Нежните, златисти рокли от прозрачни материи ще бъдат чудесни при създаването на стилизация за сватба през 2021 година.

При Elisabetta Franchi, която залага в проектите си на женствеността, можахме да видим рокли в пастелни цветове в макси вариант или с младежки детайли. Такава стилизация чудесно подхожда за сватби на открито.

Най-новата колекция на Каролина Херера, чиито рокли се смятат вече за култови, този път ни доказва, че все още си заслужава да обръщаме внимание на пастелните тонове и оригиналните декоративни орнаменти. Нейната розова мини рокля с оригинално деколте с панделка е чудесен пример за тоалет според най-новите модни трендове за годината.

Вижте също: Модерни рокли за сезон пролет-лято 2021. Модели, които бихте искали да носите още днес >>>

тенденции и съвети
Insta News