MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Синя риза – стилизации в елегантен и ежедневен вариант

2 min.

Веднага след класическата бяла риза, най-популярната и елегантна риза в женските гардероби е тази в синьо. В зависимост от кройката можете да я носите на работа, на вечеря или на парти с приятели. Най-големите ѝ предимства са нейната многофункционалност и универсалност. Днешната ни цел е синята риза – с нейно участие създаването на сполучливи стилизации е много лесно.

Виктория Бекъм, английската херцогиня Кейт или френските модни икони – стилните бизнес дами по цял свят оценяват стойността на синята риза, която обичат да носят както с ежедневни, така и с елегантни тоалети.

modivo days 2024

Кой друг, ако не Кейт Мидълтън, ни учи как да се обличаме елегантно и стилно, но и изключително женствено и модерно? “Ефектът Кейт“ се отразява в медиите по цял свят, а самата херцогиня е модел за подражание за милиони жени. Стилът ѝ е изискан и вдъхва увереност.

Когато английската херцогиня Кейт не носи рокля или пола, обикновено я виждаме с елегантен панталон и шикозен топ – блуза или риза. Синята риза е идеалната основа за ежедневен тоалет, независимо дали става въпрос за работа, среща или фирмена вечеря. Носете я с черен, елегантно скроен елек, а за да разнообразите облеклото си сложете вратовръзка. Не е задължително да е плътно под шията, а трябва да е малко по-свободно сложена за елегантен, но не и 100% официален вид.

Не забравяйте, че синята риза и вратовръзката се едни от елементите на power dressing-а, т.е. елегантния дамски стил, който означава манифест на женската сила и усех.

Вижте също: Power dressing – стилът на силните жени или стил придаващ сила?>>>

Популярните трендсетърки не крият любовта си към синята риза, особено към раираната. Всичко това поради нейната непреходност, елегантност и най-вече универсалност. Можете да носите тази риза навсякъде, както на работа, така и навън – просто трябва да изберете подходящата долна част. Ако планирате да изглеждате по-небрежно със синята раирана риза, изберете си риза с овърсайз размери и дънки.

Или пък търсите нещо по-елегантно, но съобразно актуалните модни тенденции? Визията на Шарлот Емили Сандърс ще бъде идеалното вдъхновение за вас. „Огромна” синя риза на райета закопчана само с две копчета, елегантни черни панталони, масивни сандали и шикозна дамска чанта – облекло, достойно за всяка почитателка на модата или самоуверена жена.

Летният сезон на 2022 г. е време за леки материи, а ленът чупи рекорди по популярност. Нищо чудно – той е ефирен и с отлични дишащи свойства. Освен ленените ризи все по-популярни стават и ленените панталони. През летните дни комбинирайте бежов ленен панталон със синя дамска риза. Закопчайте я с две или три копчета и оставете ръкавите малко по-дълги. Не се притеснявайте, ако материала е прозрачен – дизайнерите лансират прозрачните материи, които са идеални за най-големите жеги.

Синя дамска риза и обувки на токчета? Комбинация, подходяща за самата Виктория Бекъм. Неизменната популярност на белите високи обувки и непреходният характер на синята риза ви позволяват да създадете истинска визия на делова жена. Ако харесвате елегантния и официален външен вид, носете ризата с класически черен или бял панталон. Ако сте почитателка на свободния и небрежен външен вид, носете я с дънки с права кройка.

Стилизирането на синята риза е лесно, а крайният резултат винаги е зашеметяващ. Вземете си няколко модела синя риза, които да носите за различни поводи. Посетете сайта на интернет магазин MODIVO, за да изберете идеалната синя риза за себе си.

тенденции и съвети
Insta News