Търсене...

Стилизации за Св. Валентин 2023 за нея – как да се облечете в Деня на влюбените?

3 min.

Какво да облечете, за да отпразнувате празника на влюбените, за да изглеждате красиви и да се чувствате уверени в себе си? Стайлингът за Деня на влюбените 2023 г. трябва да бъде женствен и да накара половинката Ви да не може да откъсне поглед от Вас! Идеята на всеки за перфектната среща е различна, а стилът за Свети Валентин трябва да бъде съобразен преди всичко с Вашите предпочитания и нужди – не забравяйте, че комфортът Ви е най-важен. Вижте по-долу и се вдъхновете от най-красивите визии – подсказваме Ви какво да облечете за Деня на влюбените.

Фенка сте на женствените рокли? Или предпочитате ретро тоалетите като френските инфлуенсърки? Предлагаме Ви няколко визии за Деня на влюбените, с които да впечатлите половинката си!

Кога е Денят на влюбените през 2023 г.? Празникът на влюбените се празнува както винаги на 14 февруари – тогава е идеалната възможност да се откъснете от ежедневието и да прекарате приятни мигове с половинката си. Независимо дали планирате романтична вечеря за двама или среща у дома, си струва да помислите за подходящо облекло. Как да се облечете за Свети Валентин през 2023 г.? Специално за Вас подготвих няколко стайлингови предложения, които много лесно можете да пресъздадете у дома. Всички необходими елементи от облеклото можете да намерите в MODIVO!

Прочетете също: Подаръци за Св. Валентин за нея и за него >>>

Ако за вечерта на Свети Валентин сте планирали романтична вечеря в ресторант с любимия човек, изберете елегантно, но секси облекло. Дантелата, прозрачните елементи и акцентите върху бельото са хитовете на сезона и затова могат да бъдат отправна точка за стилизиране в Деня на влюбените. Ето защо черната дантелена рокля е идеалното облекло за тази специална вечер, която със сигурност ще хареса на половинката ви.

Ако стайлингът с рокля не ви допада, също толкова женствено облекло за Деня на влюбените ще бъде дантеленото боди. Стилистите и трендсетърките се влюбиха в модната тенденция да се носи бельо като част от облеклото с ежедневни дрехи и според нас романтичната среща с любимия е идеалната възможност да я изпробвате. За да изглеждате непринудено, съчетайте дантелен сутиен или боди с мини пола и овърсайз блейзър, наподобяващ този, откраднат от мъжкия гардероб.

Французойките са майсторки на непринудения романтизъм. Изглеждат така, сякаш изобщо не се интересуват от външния си вид, но в същото време стилът им е изтънчен и изпипан до най-малкия детайл. Ето защо техният стил е толкова вдъхновяващ. Една от най-популярните инфлуенсърки във Франция, Жана Дамас, перфектно съчетава ретро класиката с най-новите модни тенденции. Идеята за визия за Деня на влюбените тази година във френски стил е блуза на цветя, дънки с висока талия, златни обеци и нежно подчертани устни. Този тоалет ще ви придаде момичешки чар и партньора ви няма да може да откъсне поглед от вас!

Ако не сте почитателка на флоралните мотиви, почерпете вдъхновение от друго френско момиче. Джули Ферери е избрала бяла риза с вързана панделка, към която е подбрала пола от туид – изключително модерна през този сезон. Завършващият щрих към романтичната визия на французойката са сладките чорапи с къдрички. Можете да пресъздадете нейната визия за вечерта на Свети Валентин или да създадете своя собствена версия – риза и пола с висока талия – една класическа и винаги актуална комбинация. Също и за вечерна среща с половинката!

Миранда Пристли от филма „Дяволът носи Прада“ вероятно би сметнала, че роклите са наистина модно клише за Свети Валентин. Но в MODIVO ще откриете много модели, които далеч не отговарят на това определение. Искате ли да се развихрите и да се настроите подобаващо за Деня на влюбените? Изберете романтична червена рокля!

Когато става въпрос за стилизации по случай Св. Валентин, дантелите, буфан ръкавите, деколтетата и вталените кройки са задължителни! Също толкова добро предложение е и черната слип рокля или мини модел с изрязани зони. По време на тази специална вечер, тоалета ви трябва да подчертава качествата на фигурата ви, за да се чувствате уверени в себе си.

Не сте почитателка на женствените тоалети и преувеличеното внимание към стайлинга за Деня на влюбените просто не ви интересува? В това няма нищо лошо! Почерпете вдъхновение от инфлуенсърките, които също са верни на минимализма и могат да създадат тоалет за всеки повод и да останат верни на стила си. Облеклото за Свети Валентин не е задължително да е грандиозно, затова по примера на момичетата в Instagram искаме да ви предложим стилна комбинация съставена от: късо сако, широки дънки и ботуши с остри върхове.

Главна снимка: Christian Vierig via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News