MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

С какви дамски обувки да носите шорти. Вижте някои винаги актуални предложения за лятото и не само

3 min.

Лятото наближава. Почти всяка жена харесва шортите, но дали винаги знаем с какви дамски обувки да ги носим? Какви са техните предимства, поради които жените по цял свят не забравят за тях дори по време на по-студените месеци в годината? Те са удобни, секси, но най-хубавото е това, че можете да ги носите почти навсякъде. Има и една малка подробност. Всичко зависи от обувките, които ще обуете към тях, защото не само шортите играят главна роля в стайлинга ви. Кои са винаги актуалните предложения?

Топлия сезон на годината е вече в разгара си, затова и все по-често си мислим как да хванем малко тен. Кои обувки избирате най-често за летните си стилизации – спортни обувки или обувки на ток? Ако обичате да носите дамски шорти, вижте моите предложения по-долу.

MSS

На първо място бих искала да Ви представя една малко по-необичайна стилизация, която на мен лично много ми напомня за лятото. Шортите чудесно стоят с дамски чехли, особено ако те са на стабилен, широк ток. Летните обувки на нисък ток ще бъдат абсолютен хит за този сезон. Елегантните чехли ще издължат допълнително фигурата ви.

Стайлинг: къси панталони + джапанки
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Чехлите с квадратни върхове са истински хит и за сезон пролет-лято 2023.

Елегантните дамски чехли ще издължат допълнително фигурата ви. Ако обичате да носите чехли на ток през лятото, обърнете внимание на чехлите с квадратни върхове. Този модел чехли е лансиран от модна къща Bottega Venetta и все по-често можем да видим стайлинг с тези обувки в главната роля по улиците на световните модни столици.

Стайлинг: къси панталони + джапанки

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Прочетете също: Old money style – какъв е този стил и как да го включите в стилизациите си? >>>

Не бива да забравяме, че голяма фенка на шортите с най-различни кройки е и Хейли Бийбър. Жената на известния певец най-охотно ги включва към ежедневните си стилизации, като по този начин не само подчертава фигурата си, но и се вписва в модната тенденция за слип облекло.

Стайлинг: неонови къси панталони + бели маратонки Nike
Photo by MEGA/GC Images

Прочетете също: Топове тип бельо, дантелени сутиени и не само – как да носите дамско бельо в ежедневните си стилизации >>>

Белите маратонки или кецове са вечният евъргрийн. Независимо дали отивате на разходка, на среща с приятели или просто отивате на шопинг, този аутфит е наистина перфектен. Комбинирайте маратонките със черни шорти, точно за контраст – идеалната комбинация за една мързелива неделя. Как Ви харесва Нина Добрев на снимката по-долу? Супер чорапи, нали?

През лятото, когато е горещо, имате невероятната възможност да отидете на работа… по шорти (освен ако на работното ви място има стриктен дрескод!). Звучи добре, нали? Изберете шорти в неутрален цвят, приемлива дължина и тежко падащ плат. Обуйте официални обувки на нисък ток или гладки балеринки и бяла риза. За по-професионален външен вид, облечете отгоре сако, най-добре с актуалната за момента кройка оувърсайз. Перфектен аутфит с лека доза френски шик, не мислите ли?

Стилистите съветват

Ако искате да изглеждате професионално на работното си място, можете да обуете шорти с ръб и да сложите ризата в панталона. С кожен дамски колан ще подчертаете подходящо талията си.

Стайлинг: къси панталони + обувки на ток + блейзър
Photo by Paul Morigi/Getty Images for ELLE

Независимо дали става въпрос за лятно парти на открито, моминско парти или просто купон с приятели, металическите къси панталони съчетани с обувки на висок ток със сигурност ще бъдат добър избор. Този сезон не бива да забравяме и за дрехите с пайети. Ако имате в гардероба си шорти с пайети или други лъскави декоративни орнаменти също няма да останете незабелязани. Не забравяйте само да подберете подходяща блуза към тези изразителни елементи на тоалета. И най-важното за летните партита – с късите панталони и любимите обувки на удобен ток ще успеете наистина да се забавлявате.

Стайлинг: къси панталони + сандали на токчета + бяла риза
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Най-често не можем да си представим да носим други обувки през зимата освен ботуши. Истината е там, че винаги можем да се опитаме да разнообразим аутфита си дори когато времето се затопли. Какво ще кажете за дамски ботуши над коляното? На последните модни дефилета забелязахме, че ботушите продължават да бъдат топ предложение не само за зимния сезон. Почувствайте се като истинска звезда и носете чизми не само през зимата, а на пролет с дамски шорти. Вижте колко перфектно е подбрала чизмите си към кожените шорти Дженифър Лопес. Не само по стил, но и по цвят. Изглежда както винаги великолепно, като при това страхотно е издължила краката си.

Знаете ли че…

Феноменалната Коко Шанел е първата дизайнерка, която въвежда панталона в дамската мода.

Ако имате женствени форми или просто по-оформени бедра, това не означава, че трябва да се откажете да носите шорти. Имам предложение за Вас! За да издължите оптически краката си, носете обувки на платформа или с танкова подметка. Важно е обаче да не прекалявате с височината на подметката, за да се чувствате стабилно и да не нарушите пропорциите на тялото си. С обувки на платформа и шорти ще изглеждате не само секси, но и ще се чувствате добре. Ако обичате да пътувате, със сигурност ще оцените качествата на тези обувки. Не само няма да ви се наложи да се чудите как да стъпнете, но и ще изглеждате ефектно.

Стайлинг: къси панталони + джапанки на платформа
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Мисля, че успях да Ви дам няколко идеи с какво най-добре да носите дамски шорти. С подходящите обувки няма как да не ви забележат. Посетете сайта на MODIVO и попълнете липсите в гардероба си за този сезон. Нека да е лято!

Главна снимка: Photo by Edward Berthelot/Getty Images

тенденции и съвети
Insta News