MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Таблица с размери на мъжки панталони. Как да изберете идеалния чифт?

2 min.

Изборът на перфектно пасващи панталони често е предизвикателство. Маркировката на етикета може да е трудна за разчитане, а дънките, които пасват идеално в талията, могат да се окажат твърде къси. Ето защо си струва да използвате таблиците с размери за мъжките панталони, които са достъпни в повечето онлайн магазини. Научете как да ги използвате!

modivo days 2024

В MODIVO всеки продукт е идеално измерен и описан от нашите специалисти, благодарение на което можете да бъдете сигурни, че избирате подходящия размер.

Както начало ви препоръчваме да се запознаете с нашия наръчник – Как да се четат размерите на панталоните? По-лесно е отколкото ви се струва! От него ще разберете какво означават цифрите на етикетите и как да ги изчислявате от инчове в сантиметри.

Таблиците с размери могат да бъдат опростени или разширени. Много зависи от производителя и стандартите на онлайн магазина. Марките обикновено се оповават на двойното маркиране: W (waist) – талия, и L (length) – дължина на крачола. За съжаление числата са подадени в инчове.

В таблицата с размери можете да проверите действителните размери в сантиметри на:

  1. дължината на крачола,

  1. височината на талията,

  1. цялостната дължина на панталона,

  1. ширината на крачола,

  1. ширината в ханша,

  1. ширината в кръста.

Размери на мъжки панталони

Таблицата с размери за мъже определено улеснява покупката на панталони онлайн. В интернет магазин MODIVO ще я откриете от дясната страна, точно под наименованието на продукта и цената. >>> ВИЖТЕ ТУК. Не забравяйте, че таблиците се различават в зависимост от производителя и понякога един и същи размер стои съвсем различно.

Примерна таблица с размери на дънки с марка Wrangler:

Европейски размери на мъжки панталони. Таблица с размери на мъжки дънки марка Wrangler.

Имайте предвид, че дрехите обикновено се измерват отпред и в легнало положение. Поради това е възможно да има минимални разлики в действителните мерки (+/- 2 см). Ако въпросният продукт има цип или копче – продуктът се измерва закопчан.

Вижте също: Модерни мъжки дънки – най-важните трендове за сезон пролет-лято 2021 >>>

Освен европейските размери много често се срещат международните означения (S, M, L, XL…). За да направите сравнение разгледайте таблицата с размери на марка Rage Age.

Международни размери на мъжките панталони. Таблица с размери за дънки на марка Rage Age.

Всички сме единодушни, че винаги е добре дрехата да се премери, за да решим дали е удобна и подходяща по размер. Затова мога да Ви препоръчам да поръчате няколко чифта панталони в MODIVO и да се възползвате от възможността за безплатна доставка и, разбира се, безплатно връщане в рамките на цели 100 дни. По-подробна информация можете да намерите на нашия сайт.

След като се запознаете с размерите на дадена марка, която харесвате ще можете да пазарувате по-лесно за в бъдеще. Успешно пазаруване!

Тази статия също може да Ви хареса: Мъжки капсулен гардероб – от какво трябва да е съставен? >>>

Главна снимка: Photo by Benjamin Rascoe on Unsplash

тенденции и съвети
Insta News