Търсене...

Мъжки шорти – как да ги носите? Предложения за модерен стайлинг

2 min.

Мъжките къси панталони са основен елемент от облеклото за пролетно-летния сезон. Началото на този период е подходящото време за попълване на пропуските в гардероба. Мъжките шорти са абсолютно задължителни, особено за тренда на уличната мода. Как носят мъжки шорти звездите на уличната мода, инфлуенсърите и моделите? Нашите предложения – в този текст. Вижте как да стилизирате тази дреха! Най-модерните модели можете да намерите в MODIVO.

Началото на новия сезон е идеалното време да реорганизирате гардероба си. Преди време писахме за капсулния гардероб, който се състои в събирането на такива дрехи и аксесоари, които лесно се съчетават едни с други – по най-различни начини. Мъжките къси панталони са един от съществените елементи във всеки мъжки гардероб, съобразен със световните модни подиуми, както и тенденциите в уличния стил. Носят ги както инфлуенсъри, така и известни личности. В своите колекции ги популяризират марки като Dolce & Gabbana, Etro, Gucci и Nick Owens. Проверете по-долу защо трябва да инвестирате в мъжки шорти и как да ги носите.

По световните модни подиуми мъжките шорти бяха представени в колекциите на най-известните марки. През сезон пролет-лято 2021 г. няма ограничения за кройката – модерни са както по-дългите, така и по-официалните бермуди и късите шорти. Същото важи и за модела. Гладките модели в неутрални или пастелни цветове ще бъдат добър избор, както и флоралните шарки и шортите в стил workwear (друга силна тенденция, популяризирана от марки като JW. Anderson, Dior и Gucci).

Според модните тенденции на уличната мода – този сезон за съжаление изключително ограничен поради пандемията на коронавируса и прехвърлянето на повечето модни шоута във виртуална реалност – шортите са основен елемент, не само този сезон. Така че, ако инвестирате в тях сега, ще можете да ги носите с повечето неща, които вече имате в гардероба си и не само. Ще можете да ги носите и през следващите години – един много универсален елемент, който трябва да имате в гардероба си.

586

Мъжки шорти Bugatti / Мъжки шорти CMP

Дизайнерите и инфлуенсърите са единодушни относно едно: през сезон пролет-лято 2021 най-модерната опция за стилизиране на мъжки шорти е тази с тишърти, фланелки с дълъг ръкав и ризи, но вътре в панталона. По принцип нищо ново, но тази малка подробност променя наистина много. Първо, придава на стайлинга финес и непринуденост. Освен това изравнява пропорциите на тялото, като подчертава талията.

Тази статия може да Ви хареса: Модни тенденции: мъжка мода за сезон пролет-лято 2021 >>>

Шортите се свързват със спортния стил и всъщност е така, но този сезон връзката на спорта и елегантността ще бъде гореща. Уличното облекло през този сезон доказа, че няма по-шикозна комбинация от тъмните къси панталони и мъжко сако – ако можете да си го позволите, леко оувърсайз. Това е идеална комбинация за по-малко официални, но все пак бизнес срещи, елегантно парти на открито или парти с приятели.

587

Мъжки шорти Calvin Klein Jeans /Мъжко сако Joop!

Следваща силна тенденция, която може да се забележи по улиците на модерните градове са мъжките шорти в съчетание с мъжка бяла риза. Тази класическа и винаги актуална стилизация е модерно предложение и алтернатива на елегантното сако.

Поради пандемията осъзнахме, че комфортът играе огромна роля в нашето ежедневие и гардероби. Удобните и меки материи, приятни за кожата и кройките, които не ограничават движенията, са в основата на ежедневния гардероб. Затова можем да се обзаложим, че комбинацията от мъжки къси панталони и суитшърти ще счупи рекордите по популярност през този сезон. Минималистичните комбинации от гладки текстури и неутрални цветове ще бъдат най-модерни. Идеални в дует с късите панталони ще бъдат суитшъртите с качулка. Изберете варианта, който най-много подхожда на Вашия стил и не забравяйте за универсалните маратонки!

588

Мъжки шорти Tommy Hilfiger /Мъжки шорти Alpha Industries

тенденции и съвети
Insta News