MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Футуристичен streetwear в новата колекция на марка Togoshi за сезон пролет-лято 2022

2 min.

Визионерски проекти, футуристични форми, иновативни решения – така изглежда съвременната мода според марка Togoshi. Марката, която черпи вдъхновение от японския уличен стил, разчупва традициите и пренася клиентите си в културата на високите технологии както по отношение на дизайна, така и на комуникацията. Най-новата колекция на Togoshi за пролет-лято 2022 г. включва емблематични маратонки, широки суитчъри и тениски с щампи, както и дамско облекло, съгласно тенденциите на Y2K стила.

modivo days 2024

Вижте колекцията на марка Togoshi за сезон пролет-лято 2022 и се пренесете в друго модно измерение, където “властват” японският streetwear и новите технологии.

Това е униформата на новото поколение! Хората на бъдещето се обличат в Togoshi. Очаровани от модерните технологии, корейското комикс изкуство и групите Black Pink и BTS, те носят дрехи като глобалните инфлуенсъри. Марката е създадена от obuvki.bg в отговор на нуждите на клиентите, които търсят обувки с оригинален дизайн в духа на streetwear модата. След бързия успех на марката, към предложенията ѝ бяха добавени дрехи, вдъхновени от корейската и японската улична мода, които можете да закупите в MODIVO.

Togoshi насочва предложенията си към младите хора, които обичат уличната мода, унисекс дрехите и тези с кройки oversize дрехи с елементи на манга, аниме и кауай. Името на марката идва от името на една от метростанциите в Токио. Това трябва да отразява духа на марката – динамичен, забързан, жив, адаптиран към живота в градската джунгла, отворен към разнообразието, цветен и оригинален.

В асортимента на марката ще намерите преди всичко модерни суичъри, анцузи, тишърти, полупрозрачни рокли и широк избор от сникърси. Togoshi е известна с оригиналните си принтове и модели, които играят важна роля в колекциите на бранда.

Мнозина наблюдатели, свързани със света на уличната мода, смятат, че японският уличен стил е оказал огромно влияние върху развитието на уличното облекло в западните страни и именно от него черпят вдъхновение дизайнерите на марки като Off-White, Yeezy или Vetements. Марката Togoshi отива още по-далеч и дава ново определение на уличното облекло, в което офлайн светът се смесва с цифровите и новите технологии. В сесията на Зуза Краевска, която прилича на Instagram канал на най-новото поколение инфлуенсъри или на запис от камера за видеонаблюдение, се изявиха китайката Маги Ю, известна със сътрудничеството си с Burberry, и японката Джумпей Оказаки, която пристигна на снимачната площадка направо от седмицата на модата в Париж.

Дамската и мъжката колекция на Togoshi за сезон пролет-лято 2022 се състои от визионерски проекти, футуристични форми и вдъхновения от японската улична мода. Сред класическите предложения на уличния стил можете да намерите култови суитшърти с кройка овърсайз, удобни анцузи Togoshi и тишърти с щампи. Не липсват и по-модерни предложения. Става въпрос за шушляковите анцузи, комплектите с щампи вдъхновени от културата на Далечния изток, мрежести рокли и топове в Y2K стил. Не бива да забравяме и за сникърсите на марката – аеродинамични, масивни и стабилни. Линията от обувки е обогатена с ежедневни сандали.

Този сезон дизайнерите на Togoshi са заложили на силните и ярки цветове. В колекцията преобладава нажеженото жълто, контрастиращо с черния цвят и пастелно лилавите клинове и тесни топове. Колекцията за пролет-лято 2022 включва супермодерни графики, заимствани от културата на Далечния изток, и мотивите, характерни за Y2K стила. Неоновите светлини по улиците на Сеул, стилът на фронтмените на корейските момчешки групи и рейв културата са вдъхновението за първата колекция на бранда.

Колекцията на марка Togoshi за сезон пролет-лято 2022 ще намерите в MODIVO!

тенденции и съвети
Insta News