MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Как да се облечете за Коледа 2023? Стилизации за нея – топ 5 предложения

3 min.

Започва вълшебното празнично време, което чакахме цяла година. В допълнение към бляскавата украса и вкусната храна си струва да се погрижите и за празничния си тоалет. Как да се облечете за Коледа? Бъдни вечер е специална и всеки от нас има желанието да я прекара по свой начин. Заслужава си да обърнете внимание и на външния си вид. Елегантна лъщяща рокля, класическа комбинация от черно и бяло или може би удобен плетен тоалет? Възползвайте се от това ръководство, за да намерите 5 изпитани аутфита за празничните дни!

Как да се облечете за Коледа 2023? Вижте празничните стилизации на инфлуенсърките и се вдъхновете от MODIVO!

MSS

Когато съставяте празничния си тоалет, си струва да вземете предвид къде ще празнувате. Повечето от нас вероятно планират празнична вечеря на Бъдни вечер. Нищо не подчертава толкова добре празничната атмосфера като червената рокля. Огненият нюанс на червеното е един от най-актуалните тонове за сезона, (както вече писах в статията за най-модерните цветове за есен-зима 2023/2024), а също така и цветът, който се асоциира най-много с Коледа след зеления.

червена рокля за Коледа
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Какви аксесоари подхождат на червена рокля? Този ярък цвят е идеален фон за златни аксесоари – часовник, обеци, колие или дори чанта в златист нюанс – това са идеалните допълнения към коледната ви визия.

Търсите елегантна стилизация за Бъдни вечер? Вдъхновете се от класическата визия на Тамара Калиник. Блогърката избра червена макси рокля и черни обувки на ток за наистина модерен външен вид. Към това черна чанта със сребриста верижка и нежно червило – за една наистина шикозна коледна визия!

Чудите се дали лъщящите рокли са на мода? Дизайнерите ни убеждават всяка година, че е точно така! Ако търсите оригинален тоалет за Бъдни вечер, в който да се почувствате като истинска звезда, тези рокли си заслужава да бъдат разгледани. Преди всичко на мода са роклите от леещи се материи, украсени със сребърни нишки, и тези с богата украса от пайети.

Лъщяща рокля за Коледа
[figcaption]Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images[/figcaption]

В MODIVO ще откриете както рокли с V-образно деколте, които красиво подчертават фигурата, така и класически рокли с миди дължина. Съчетайте роклята с пайети с нежни бижута – достатъчни са минималистични обеци и гривна. Можете също така да се развихрите и да си подберете други аксесоари, като Каролин Даур. Блогърката е избрала сребриста миди рокля и я е съчетала с кожени черни чизми.

Комбинацията от черно и бяло е безсмъртна класика, харесвана от много жени. Ако роклята с пайети или червената рокля не е ваш стил, заложете на вечната елегантност. Бялата риза и черният панталон може да се асоциират с училищните тържества, но като изберете актуални модели, можете да създадете шикозна и много модерна визия за Бъдни вечер.

Когато си купувате бяла риза, търсете овърсайз модели или с декоративни орнаменти – с панделка, “бебе” яка или дантела – тези елементи ще преобразят обикновената бяла риза и ще ѝ придадат характер. Черните панталони нека бъдат елегантни с широки крачоли.

Какво да облечете за Коледа - класически дамски костюм с бяла риза
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Съчетанието на бяло и черно е винаги добра комбинация. Съчетайте черни панталони с бяла риза с декоративна, голяма яка и завършете визията си със свободен блейзър. Това е един идеален пример за класическа и същевременно модерна стилизация за Коледа. Специално за Вас успяхме да намерим подобни продукти в MODIVO, с които успешно можете да създадете модерен look.

Облеклото за Коледа трябва да съчетава елегантност и комфорт. Затова ви предлагам да заложите на плетена рокля. Този сезон носим най-вече мини рокли с кройка овърсайз към която страхотно стоят боти с широка сая или ботуши на ток.

С помощта на обувките и бижутата, на пръв поглед неелегантната рокля ще се превърне в по-празнична и ще можете да се насладите на коледната трапеза, без да се притеснявате, че ще се чувствате неудобно. Нещо повече, меките плетени дрехи в бежово са перфектна препратка към уютната атмосфера, която ни съпътства по време на празниците.

Празнична стилизация с плетена рокля
Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

Ако и вие като Елза Хоск предпочитате по-ежедневния, но все пак модерен стил, вдъхновете се от стилизацията по-горе. Моделът е избрала плетена рокля с поло яка и черни ботуши на ток. Ботушите са тези, които наистина създават цялата визия, така че когато подготвяте облеклото си за Бъдни вечер, си заслужава да помислите и за подходящите обувки. Не забравяйте за аксесоарите! Коланът ще бъде перфектен избор.

Последното предложение за стайлинг за празниците е удобството, но с „уау“ ефект. С комбинацията от панталони с пайети и сако от туид ще създаде оригинален бляскав тоалет, в който ще изглеждате елегантно, но ще се чувствате удобно. Изберете ултрамодерни широки панталони в златисто, сребристо или розово. Можете лесно да ги включите в новогодишното си облекло след броени дни. Под сакото обечете риза с панделка.

Коледа в стил glamour
Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Тази статия също може да ви хареса >>> Как да се облечете за фирмено коледно парти? Вижте 6-те предложения за празнични стилизации

Главна снимка: Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

тенденции и съвети
Insta News