Търсене...

Samsøe Samsøe – историята на датската марка, която покорява Европа. Какво си заслужава да знаете за нея?

Създателите на Samsøe Samsøe Петер Секстус и Пер-Улрика Андерсен казват за своето модно творение, че е „международна марка, вкоренена в скандинавската простота“. С намек за скандинавското наследство Samsøe Samsøe се отличава с естетика, която съчетава полезността на уличния стил на Копенхаген с типичния скандинавски дух. Колекциите надхвърлят тенденциите, като се опират на известната датска дизайнерска традиция, да създадат минималистична и достъпна мода. Какво още си заслужава да знаете за тази датска марка? Прочетете по-нататък.

Марката Samsøe Samsøe става все по-популярна и в най-близко бъдеще има шанс да започнат да говорят за нея най-големите имена в модната индустрия.

Историята на марка Samsøe Samsøe започва през 1993 г., когато братята Клаус и Пребен Самсое отварят малък фирмен магазин в Латинския квартал на Копенхаген. Първоначално се продават само бижута, но скоро марката разширява асортимента си и включва висококачествени тениски, предимно за мъже. През 2000 г. Петер Секстус и Пер-Улрик Андерсен поемат контрола над марката и я превръщат в международна модна къща, предлагаща съвременни дрехи, обувки и аксесоари за мъже и жени. С намек към скандинавското си наследство Samsøe Samsøe се отличава с естетика, която съчетава утилитарната енергия на уличния стил на Копенхаген с типичния скандинавски дух. Колекциите надхвърлят тенденциите, като се опират на известната датска дизайнерска традиция, в резултат на което се създава минималистична, достъпна мода с подчертан скандинавски характер.

Какво отличава датската марка Samsøe Samsøe? Определено това е простотата на дизайна, съчетан с умелото включване на най-новите модни тенденции и, разбира се, висококачествената изработка. Така че, ако сте вдъхновени от цветния стил на скандинавските трендсетъри, тази марка със сигурност ще ви помогне да завършите скандинавския си гардероб. В асортимента на марката Samsøe Samsøe ще намерите:

  1. пъстро-десенирани дрехи;

  1. класически елементи като бяла риза или сив суитчър;

  1. рокли с оригинални кройки;

  1. тишърти с щампи във винтидж стил;

  1. кожени дрехи (само еко!);

  1. базови едноцветни дрехи, допълващи цветните елементи.

Как да се обличате в стила на марката Samsøe Samsøe? Вижте по-долу по какъв начин носят дрехите на марката скандинавските трендсетърки и се вдъхновете от техния стил.

Christian Vierig via Getty Images

Каубойски ботуши и тънка рокля в стил slip dress – стилизация точно в стил Samsøe Samsøe. Трендсетърката от снимката е с рокля на марката. Подобни модели рокли можете да намерите в MODIVO.

Christian Vierig via Getty Images

Шарените и широки ризи са в основата на скандинавския стил. Трендсетърката на горната снимка е избрала модел от Samsøe Samsøe, като го е съчетала с неутрална долна част и ярка, цветна чанта.

Edward Berthelot via Getty Images

Трендсетърките, които ценят скандинавския стил обожават да съчетават заедно ретро и съвременни елементи на гардероба, особено с кожен облик. На снимката по-горе моделът е с кожени панталони на марката Samsøe Samsøe, гладък топ и кърпа на главата, вързана по начин отговарящ на т.нар.,,babushka trend”.

Christian Vierig via Getty Images

Ако не се опасявате да носите ярки цветове с аксесоари във винтидж стил или в неутрални тонове, асортиментът на марката Samsøe Samsøe ще успее да отговори на чувството ви за естетика. На снимката по-горе трендсетърката е облякла розова рокля на марката.

Главна снимка: Christian Vierig via Getty Images

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News