НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Как да изберете и носите палто с кройка овърсайз? Стилизации, които харесват трендсетърките

Ако трябва да изберете няколко връхни дрехи, които не излизат от мода всеки есенно-зимен сезон, една от тях несъмнено ще бъде палтото с кройка oversize. Водещи трендсетъри, модели и модни редактори се влюбиха в тази класическа и универсална дреха. Всичко това благодарение на перфектната комбинация от функционалност и изискан външен вид. Те изглеждат чудесно на всяка фигура, при условие че пропорциите са добре балансирани.

SS 24

По време на последните седмици на модата лесно можеше да се забележи, че тренчовете и пълнените палта с крока овърсайз ще бъдат едни от must have предложенията за сезон есен-зима 2021/22.

В момент, когато пандемията все още е в разгара си, водещите дизайнери все още отдават по-голямо значение на функционалния аспект на своите проекти в последните си колекции от преди. Не само по отношение на материалите, като например меките плетива, но и по отношение на свободните кройки, които осигуряват комфорт при всякакви ситуации. В унисон с тези тенденции последните модни подиуми бяха буквално залети от модели с големи размери. Сред тях и палтата с кройка оувърсайз, идеални за сезон есен/зима 2021/2022 г. Кои марки популяризираха този тип връхни дрехи в колекциите си? Max Mara, Raf Simons, Ambush, Balenciaga, Burberry и Hyke.

С какво да носите палто с кройка овърсайз? Отговорът ще намерите в снимките по-долу от седмиците на модата. Благодарение на тези кадри разполагаме с преглед на това, което най-добре се съчетава със свободните палта, идеални както за есента, така и за зимата.

Ако палтото, което сте избрали, покрива тялото ви от горе до долу и отдолу и не се вижда останалата част от облеклото ви, изберете оригинални обувки. Това е трикът за оформяне на стайлинга, използван от тендеционериките от горната снимка.

Абсолютен хит тази есен ще бъдат панталоните, изработени от естествена или еко кожа. Тази година те ще се носят в стил total leather look, т.е. в комбинация с други кожени облекла.

Искате да се откроите от тълпата с палто с големи размери? Изберете модел в силен цвят и го носете с бели елементи.

Ситните и едрите карета покориха модните подиуми представящи трендовете за сезон есен-зима 2021/2022. Ако си търсите не едноцветно палто с кройка овърсайз, заложете на този десен.

Моделите като взети от шкафа на гаджето остават сред най-новите модни трендове за идния сезон, като напр. класическо бежово, вълнено палто или овърсайз тренчкот.

Модните подиуми на марки като Miu Miu на свой ред доказаха, че огромните кожени палта ще бъдат един от най-модерните варианти за връхна дреха през студените месеци. Тук обаче не става дума за модерните преди година плюшени палта, а за палта от изкуствени кожи, които много приличат на естествените.

Вече знаете къде да намерите вдъхновение за най-модерните oversize палта за сезон есен-зима 2021/2022 и как да ги носите. Чудите се обаче кои известни марки имат най-интересните модели в офертите си? Специално за Вас избрахме някои от тях, които можете да откриете в асортимента на магазин MODIVO.

104910501051

10521053

Снимки: NurPhoto / via Getty Images

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News