MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Вижте новите дамски марки в MODIVO: Pilgrim, NKN Nekane, Mumka

2 min.

MODIVO е уникален мултибранд, който предлага повече от 650 старателно подбрани марки от цял свят. Специално за вас ние постоянно търсим модни съкровища и разширяваме офертата си с марки, предлагащи оригинални и вдъхновяващи дрехи, обувки и аксесоари. През юли към нашето портфолио се присъединяват още няколко нови дамски марки: Pilgrim, NKN Nekane и Mumka. Какво си струва да знаете за тях? Вижте ги по-долу!

Вижте най-новите марки, които влизат в офертата на мултибранда MODIVO и вижте какво можете да намерите в техния асортимент.

modivo days 2024

Търсите дрехи в бохо стил? Тогава испанската марка NKN Nekane е за Вас! Марката е основана през 2002 г. в слънчева Барселона и е мотивирана от желанието да създаде индивидуален стил в модата, вдъхновен от свободните, силни жени с артистична душа и голяма индивидуалност. Колекцията на марката се характеризира с ефирни макси рокли, ажурни блузи с волани, плетени ансамбли, кимона с шарки и чанти с ресни – всичко, което обичат да носят днешните любителки на бохо шик стила. Моделите са в топли, приглушени цветове, с деликатни шарки, бродерии и ажурни украшения. В колекцията преобладават нюанси на зелено, бежово, бяло и розово, които се съчетават отлично с естествените материи на дрехите.

Fot. Пресматериали

Pilgrim е датска марка за бижута, която съчетава класическия и модерния дизайн. Проектите на марката са вдъхновени от геометрията и елегантния минимализъм, характерни за скандинавската мода. В зависимост от вида на колекцията марката предлага бижута с авангарден или по-класически дизайн, така че ще се хареса на любителите на изчистените форми, подчертани с оригинални аксесоари. Всички накити – от висулки, колиета, пръстени и обеци до гривни – са ръчно изработени в Дания. Това гарантира, че всеки дизайн е уникален и има специфичен характер. Марката Pilgrim е известна и със своята благотворителна и природозащитна дейност. От години дизайнерите пускат специални колекции бижута, всички приходи от които отиват в подкрепа на организацията „Лекари без граници“. А през 2022 г. е създадена първата колекция от рециклирани материали, състояща се от 10 изделия, които са ръчно изработени с поне 75% рециклирани материали.

For. Пресматериали

Основана през 2016 г. в Барселона, марката Mumka веднага си спечелва име сред любителите на екологичния начин на живот, превръщайки се в една от водещите марки, предлагащи вегански обувки и аксесоари. За производството им марката Mumka използва висококачествени суровини, като например органична кожа, която е биоразградима и следователно щадяща околната среда. Марката обръща голямо внимание и на условията на труд и по този начин подкрепя идеите за устойчива търговия и производство. Тази испанска марка се отличава не само с етичните си решения, но и с уникалния дизайн на обувките. В дизайна на Mumka преобладават животински, флорални, попкултурни и архитектурни мотиви, които дизайнерите съчетават в необичайни композиции. Благодарение на разнообразието от цветове и стилове офертата на марката включва многоцветни маратонки, джапанки, кецове или боти, които ще ви очароват с оригиналността си.

Fot. Пресматериали

тенденции и съвети
Insta News