MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Модерни мъжки якета за есен-зима 2023/2024. Вижте предложенията от модните дефилета

2 min.

Есента и зимата наближават бързо и затова трябва да помислите и за покупката на топли връхни дрехи. Модерните мъжки якета за есента и зимата на 2023/2024 на най-добрите дизайнери са, от една страна, добре познати класики, а от друга – изненадващи новости. Тенденциите включват зимни якета с кожени яки, кожени модели в елегантен стил и плътни бомбър якета. Свръхдългите мъжки палта също се завръщат. Разберете какво още се появи на модните подиуми за този сезон.

MSS

Чудите се кои мъжки якета са актуални за есента и зимата на 2023? Вижте този преглед на най-интересните връхни облекла директно от модните подиуми.

Начело на нашия списък с модни мъжки якета за есента и зимата на 2023/2024 г. е незаменимото яке бомбър. Добрата новина е, че на мода са както якетата тип „варсити“, т.е. университетските бейзболни якета с нашивки (Kenzo), така и кожените якета в елегантен стил (AMI) или, не на последно място, обемните якета тип „бомбър“ (Prada). Връхните дрехи от този тип ще се съчетаят идеално с всеки небрежен стайлинг за есента с дънки или анцузи.

мъжко бомбър яке
Prada – Fot. Victor VIRGILE/Getty Images

Залагате на класиката? Тогава ще харесате елегантните мъжки якета. При модните тенденции за есен-зима 2023/2024 доминират дългите палта в приглушени цветове. Палтото е идеалният вариант за връхна дреха за всички мъже, които предпочитат официалния стил. Изберете вълнено палто с дължина до глезена в основен цвят или модел с модерен десен на каре или рибена кост.

Прочетете също: Мъжка мода за сезон есен-зима 2023/2024 – вижте топ предложенията от модните дефилета >>>

дълго мъжко вълнено палто
Emporio Armani – Fot. Victor VIRGILE/Getty Images

За сезон есен-зима 2023/2024 дизайнерите предлагат алтернатива на класическото мъжко кожено яке – кожено яке с кройка на сако. Този модел, в елегантна версия с колан, се популяризира от модна къща VAIN. Amiri от своя страна залага на късо кафяво яке и кожен панталон, за цялостна визия. Кожените тип рокерски якета са основен елемент от гардероба, който никога не излиза от мода и се съчетава с всичко – с ежедневни чино панталони и пуловери, с дънки и базови тениски, както и с костюми. Когато купувате такава универсална връхна дреха, си струва да заложите на най-качествения модел, който ще ви служи с години. Не знаете какви обувки подхождат на кожено яке? Ботите тип челси и маратонките се справят чудесно със задачата.

Прочетете също: Мъжко кожено яке – 5 стилизации с рокерско яке в главната роля >>>

кожено мъжко яке
Amiri – Fot. Victor Boyko/Getty Images

Харесвате уличната мода? Ако е така, цветното пухено яке с размер XXL, представено на модния подиум на Louis Vuitton, със сигурност ще ви допадне. Овърсайз мъжкото пухено яке е удобна, топла и ултрамодерна връхна дреха за есента и зимата на 2023/2024 г. То ще допълни ежедневните аутфити с бейзболна шапка. То ще бъде и перфектното допълнение към градските визии с дънки или спортни панталони. Нашият избор за този сезон? Светлоотразително яке в стила на 2000-те години, подобно можете да намерите в офертата на марка Карл Лагерфелд.

ярко мъжко пухено яке
Louis Vuitton – Fot. Victor VIRGILE/Getty Images

Ако се спрем на малко по-топлите варианти на мъжки якета за зимата на 2023/24 в списъка с модни връхни дрехи не може да не бъде включен кожуха, която се превърна в истинска звезда на модните подиуми този сезон. Нищо чудно! Якето с кожена яка съчетава функционалността със стилния външен вид, като умело преобразява всякакви визии. То изглежда най-добре със спортно-елегантни чино панталони и боти тип челси, но нищо не ви пречи да го носите и с дънки. Намерете вдъхновение за елегантен стайлинг с мъжко зимно яке на модния подиум на марка Hermes.

Мъжко яке с кожа тип кожух
Hermes – Fot. Victor VIRGILE/Getty Images

Тази статия също може да ви хареса >>> Най-модерните мъжки обувки – модни тенденции за есен-зима 2023/2024

Главна снимка: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News