НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Подходящи обувки за пола? 5 топ модела

2 min.

Времената, когато полата беше скромна дреха, свързвана предимно с училищните униформи отдавна отминаха. Както и обувките, които се носеха с нея. Момичешките балеринки или каик обувките с нисък ток, макар и все още модерни, съчетани с пола, остават вече в миналото. Днес те са заместени от ботушите, каубойските обувки и тежките боти. Открийте най-модерните обувки за пола за 2021 година!

Трекинг обувки с тежка подметка и мини пола? ДА! Каубойски боти и макси пола? ТОЧНО ТАКА! Ето и ПОТ 5 обувки за пола, които се вписват в уличната мода.

Трудно е да си представим лятото без къса пола и летни чехли. Затворените дамски чехли са любими на инфлуенсърката Oliviа Palermo. Дизайнерката е известна с класическите си комбинации, на които майсторски придава оригинален характер – понякога с модни акценти или дизайнерски аксесоари.

Елегантната и изтънчена стилизация на Оливия се състои от класическа бяла риза и яркорозова мини пола-бомбичка. При такава „силна” пола, всичко друго трябва да бъде по-семпло, затова и чантата на Оливия под формата на куфарче е в неутрален цвят, а чехлите ѝ са черни с дребни, златисти елементи.

791

Чехли Rage Age / Carinii / Tory Burch /Carinii

Модата на тежките и обемисти боти и ботуши ни позволи да оставим настрана стереотипните комбинации и да съчетаем елементи от напълно различни светове. Защото, какво общо имат трекинг обувките с дългата пола? Дизайнерите ни убеждават да носим обувки с масивен грайфер и дебела подметка за летните тоалети. Според тях такива тежки обувки перфектно уравновесяват ефирните и женствени визии.

Точно по този начин е създадена ултра-модерната ежедневна стилизация на Gitta Banko, която се състои от дълга пола с цепка, широк пуловер и черни трекинг обувки с бежово ходило.

Малко в парижки и малко в нюйоркски стил. Сега нещо за любителките на екстравагантността, цветовете и смелите принтове. Това е визия, с която самата Емили от Париж би се гордяла. Пуловер с къс ръкав на розови петна е необичаен и екстравагантен избор за смели дами, особено в комбинация с пайети и златни верижки. Зимни обувки с миди пола? Инфлуенсърките обичат тази комбинация, а дамските боти с връзки са винаги модерен избор.

792

Боти Rage Age / Carinii / Stuart Weitzman / See By Chloé

Не бихме могли да забравим да споменем в тази класация за класиката в жанра – обувките на висок ток. През лятото носете сандали на ток, особено от тези проветривите, с които няма да ви бъде горещо. На подиума застават тук ажурените модели. Те все по-често се появяват в стилизациите на топ трендсетърките, а тяхна най-вярна фенка е тенденционерката Gitta Banko. Инфлуенсърката най-често избира бежовите модели т.нар. square toe − на тънък ток или на ток тип пачи крак.

Ажурените боти в комплект с елегантна пола, сако и гофрирана чанта е елегантна визия, която можете да носите в офиса или на бизнес среща.

Нашият ранкинг завършват велурените чизми с равна подметка. Стилизацията, която можете да видите по-долу на главната героиня от сериала “Клюкарката” е доказателство за това, че чизмите са създадени да се носят с пола! Нека се отърсим от стереотипите и да извадим зимните ботуши през лятото. Въпреки че облеклото на Серена е училищна униформа, мини полата на каре, бялата блуза и свободно завързаната вратовръзка са небрежна визия, подходяща за излизане в града.

Вижте също: Пресъздайте стилизациите на Блеър и Серена от сериала „Клюкарката“ >>>

793

Чизми Gino Rossi / Gino Rossi / Caprice / DeeZee

Когато избирате обувки към пола, не се ръководете от предназначението им, а имайте предвид нестандартните комбинации и оригиналните цветови гами. Не се страхувайте да носите ботуши с къса пола или трекинг обувки с миди пола. Днес всичко е допустимо, а най-новите модни ревюта ни доказват все повече, че е така!

тенденции и съвети
Insta News