MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Зимни спортове с MODIVO! Проверете дрехите и аксесоарите в стил après ski

2 min.

Вече е ясно – зимата дойде. Най-новата ни кампания Let’s Ski & Snow ще ви отведе на необикновено пътешествие в планински курорт. Пухени якета, дамски ботуши за сняг, ски костюми и кожени аксесоари са основните елементи на стила après ski, който доминира в тенденциите за зима 2021/2022 г. Вижте дрехите и аксесоарите, които трябва да носите този сезон. Добрата новина е, че този стил не е предназначен само за пистите!

modivo days 2024

Интересно ли ви е какво означава названието après ski и как точно изглежда този стил? Проверете снимките от кампанията на MODIVO Let’s Ski & Snow!

Чудите се какво означава après ski? В буквален превод терминът означава „след каране на ски“ и се отнася до начина на прекарване на времето извън пистите. Френските, австрийските и швейцарските курорти са известни с широкия си избор от ресторанти и барове, в които можете да отидете след като сте карали ски или сноуборд. Дрескодът, разбира се, е съчетание на спортния комфорт, парти шик визиите и скандинавския минимализъм. Елементи от стила après ski доминираха на модните подиуми на водещите дизайнери този сезон, което само потвърждава, че тази тенденция е получила признание не само сред любителите на зимните спортове.

Стилът après ski от най-новата кампания на MODIVO може да се види в плетените дрехи, меките пуловери, топлите пухени якета и преди всичко в аксесоарите – апреските Moon Boot или мъхестите ркавици са класика в жанра. Зимната сценерия чудесно се съчетава със смелите кройки и цветните дрехи, които създават оригинални стилизации за ски пистите, както и за вечерните забавления след това.

Как изглежда дрескода за каране на ски и след това? Дамските дрехи в стил après ski са съчетание на ежедневната мода с по-стилни елементи. Якетата за ски и сноуборд както и дамските ски панталони са основни в гардероба на всяка почитателка на зимните спортове. Разчупете скучния си look и експериментирайте с цветовете и десените! Освен класическите черни якета в MODIVO можете да намерите също дизайнерски модели на марки като Roxy, DC и Sportalm.

След като вече се изморите да карате, сменете ски панталона с мек плете комплект или пуловер и клин, като на забравяте за апреските на марка Moon Boot. Не се отказвайте и и от другите аксесоари! Слънчевите очила и шапката в ярък цвят са истински must have елементи.

Стилът après ski не е резервиран само за жени. Мъжките зимни дрехи най-успешно могат да се носят когато сте на ски и след това. Основна екипировка е мъжкото яке за ски и сноуборд, както и ски панталоните. Този сезон за предпочитане пред тъмните са ярките цветове – кобалтово, зелено и оранжево, тези цветове са топ предложение. Необходим елемент за каране на ски са също термо бельото и ръкавиците.

А какво да облечем за вечеря след каране на ски? MODIVO предлага вълнен пуловер с шарка в зимен стил или по-класическо решение – плетено поло и бежов панталон тип цигара. Мъжкото пухено яке е идеалното допълнение към този тип облекло.

В рамките на акцията Let’s Ski & Snow в MODIVO, която трае от 28 декември до 2 февруари, можете да купите дамско облекло за ски и сноуборд, ски екипировка за деца, както и мъжко ски облекло на атрактивни цени!

тенденции и съвети
Insta News