Търсене...

Обувки на платформа – стилизации, които си заслужава да пресъздадете

2 min.

Синоним на бохо стила, лекотата, свободата на плажа – всичко това ни напомня за обувките на платформа. Те вървят ръка за ръка с ресните, свободните ризи и кръглите очила, т.е. стила от епохата на хипитата. Представяме ви уникалните и вече легендарни обувки на платформа – стилизациите с тях са едни от любимите летни тоалети в бохо стил на световноизвестните трендесетърки.

Сандали, чехли, еспадрили, а дори и боти. Днес моделите обувки на платформа наистина са много. От тази статия ще научите с какво най-добре да ги носите.

Харесвате ли бохо стила? Ако е така, задължително последвайте профила на Изабела Тордсен в Instagram възможно най-скоро. Датската блогърка, пътешественичка и модна инфлуенсърка обича ресните, сламените шапки, всички нюанси на бялото, бежовото и платформите. Какви дрехи носи Изабела с обувки на платформа? Предимно ефирни, младежки рокли на нежни цветя или в други топли тонове като бежово и горчица.

786

Еспадрили Castaner / Manebi / Pepe Jeans / UGG

Обувките с плетена подметка са смятани за стилни и шикозни. Кейт Мидълтън на снимката по-долу се разхожда с тях по индийския град с красива, орентална рокля на местен дизайнер, като по този начин доказва, че тези обувки заслужават да бъдат наречени елегантни – чудесно предложение за официални летни приеми.

Сламените подметки ни напомнят за лятото, слънцето и широкополите шапки, затова и най-добре пасват на свободни рокли в етно стил и летни тоалети в бяло.

787

Рокля Iconique / Tory Burch / Tory Burch / Pinko

Най-популярните момичета във Франция ценят стила и непреходността на безсмъртните обувки на платформа. Жана Дамас, като водеща парижка тенденционерка в модата, не се разделя с момичешките си каик обувки с плътни токчета. Какви панталони носи собственичката на марка Rouje с обувките на платформа? Леко разкроените бели панталони с висока талия са нейният избор номер едно. Дамас предпочита минимализма, висококачествените материали и освен това винаги се стреми дрехите ѝ да са перфектно ушити.

Прочетете също: Стилът на Жана Дамас – обувките, които избира най-известната парижка it-girl >>>

Предпочитаща неутралните тонове, фенка на бялото, черното и бежовото, красивата блондинка и французойка с английски произход Camille Charriere е подбрала към чехлите си на платформа с анималистичен мотив, ленени, свободни панталони – едни от най-модерните модели за този летен сезон.

Освен класическите сламени платформи, които носим през лятото, нашето внимание заслужават също обувките на платформа от естествена кожа. Този вариант можете да носите не само за лятна вечеря, но и през есента за работа. Стилизациите с тях са много ефектни и женствени, затова си заслужава да подчертаете този оригинален ток.

Съчетайте черните си кожени обувки на платформа с пъстроцветни рокли с шарени мотиви, животински щампи или апликации. Запазете тъмната, класическа цветова гама, за да запазите тоналността на облеклото си с елегантните обувки. Не сте почитателка на роклите? Обувките на платформа чудесно стоят с панталон за по-студените дни. Заложете на тесните панталони, за предпочитане тип цигара или slim fit, за да подчертаете краката си и да насочите вниманието към обувките.

В избора ви на подходящи обувки на платформа ще ви помогне MODIVO, който ви предлага широк избор от обувки с плетени подметки. Посетете също Instagram профила на MODIVO (@modivo), на който можете да намерите множетсво модни съвети, вдъхновения за стилизиране и редица нови продукти!

тенденции и съвети
Insta News