MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Златен глобус 2024 – най-красивите визии на звездите от червения килим

2 min.

В нощта на 7 срещу 8 януари 2024 г. в Лос Анджелис се проведе 81-вата церемония по връчване на наградите „Златен глобус“. Номинираните звезди, сред които Дуа Липа, Марго Роби и Розамунд Пайк, както винаги впечатлиха с изящните си тоалети. Вижте най-добрите визии от червения килим, които са в унисон с модните тенденции за 2024 г.

Наградите „Златен глобус“ са красиво събитие, което ни позволява да се потопим в киноизкуството, да видим звездите от най-висок калибър и техните тоалети на червения килим, които винаги предизвикват огромни емоции.

modivo days 2024

Дуа Липа, номинирана в категорията „най-добра песен“ от филма „Барби“, определено се открои с тоалета си на тазгодишната церемония „Златен глобус“. Певицата избра рокля на модна къща Schiaparelli. По всичко личи, че викторианският стил се завръща не само на модните подиуми, но и на червения килим. Черната рокля с форма на пясъчен часовник беше украсена със златни орнаменти. Вниманието на модните критици беше привлечено и от колието от архивната колекция на марка Tiffany and Co. от 1962 г.

Златен глобус 2024 тоалети: Дуа Липа
Photo by Jon Kopaloff/WireImage/Getty Images

Кристина Ричи, номинирана за ролята си в телевизионния сериал Yellowjackets, блестеше с роклята на модна къща Fendi. Бежовата дантелена рокля, която е част от горещата тенденция sheer trend, красиво подчертаваше алабастровата кожа на актрисата. Визията беше допълнена с контрастни черни обувки на ток и клъч чанта. Не бива да забравяме и за маникюра в черен цвят, който ще бъде изключително модерен тази година. Среброто, блясъкът и транспарентните дрехи са едни от най-силните модни тенденции за пролетта, така че си струва да се вдъхновите от стила на звездите, когато съставяте гардероба си за предстоящия сезон. Ние определено казваме: да!

Златен глобус 2024 тоалети: Кристина Ричи
Photo by Amy Sussman/Getty Images

Филмът „Барби“ бе номиниран тази година за най-много „Златни глобуси“ в историята на наградата. В чест на това отличие Марго Роби изглеждаше като истинска Барби на 81-вата церемония по връчване на наградите! Звездата от филма (който дори оправда собствената си модна тенденция – barbiecore) избра блестяща розова рокля на модна къща Armani. Роклята е вдъхновена от модела, който носи куклата в „Суперзвездата Барби“ през 1977 г. Нежният грим и естествената прическа придадоха на актрисата изключителна свежест и женственост.

Златен глобус 2024 тоалети: Марго Роби
Photo by Lionel Hahn/Getty Images

Прочетете също: Цветът на годината на Пантон за 2024 е избран! Институтът представя цвета Peach Fuzz >>>

Комбинацията от бяло и черно „властва“ този сезон не само на модните подиуми, но и на червения килим. Друга звезда от филма „Барби“, която беше отличена в две категории, реши да докаже, че на червения килим има място и за тоалети с панталони. Ариана Грийнблат избра черно-бяла визия на френската модна къща Saint Laurent. Тя комбинира класическа бяла риза с кадифени панталони с висока талия и широк колан. Звездата допълни визията си с множество бижута: сребърни пръстени на почти всеки пръст и колие на Chopard!

Златен глобус 2024 тоалети: Ариана Грийнблат
Photo by Tommaso Boddi/Getty Images

Стилизацията на Розамунд Пайк, номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля за филма „Солтбърн“, определено бе една от най-красивите на тазгодишната галавечер по връчване на наградата „Златен глобус“. Пайк избра черна, разкроена рокля на Dior с дантелени цветя, която ще бъде хит през идната пролет. Вниманието обаче привлече оригиналният фасхатор. Актрисата, която получи наранявания по лицето след скорошен ски инцидент, се нуждаеше от нещо, което да прикрие синините. И въпреки, че до церемонията всичко беше заздравяло, филмовата Елспет беше толкова влюбена в аксесоара, че реши да не се отказва от него. Според нас – добро решение, защото звездата изглеждаше зашеметяващо!

Златен глобус 2024 тоалети: Розамунд Пайк
Photo by Steve Granitz/FilmMagic

Тази статия също може да ви хареса >>> Златисти чанти, сребристи обувки, обеци с цирконии – вижте какви лъщящи аксесоари имат в гардеробите си трендсетърките

Главна снимка: Lionel Hahn/Getty Images

тенденции и съвети
Insta News