НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Идеални зимни дамски пижами – преглед на асортимента

Зимата и празниците са времето когато пижамата заема важно място в дамския гардероб. Топла, удобна и мека… идеалният комплект за малко отдих у дома. Затова е важно зимната пижама да бъде от качествена материя – такива предложения можете да намерите в MODIVO.bg!

SS 24

Цветни шарки, интересни принтове или класически гладки комплекти? С пижамите често е така, че ни очароват от пръв поглед, като по този начин сякаш “ни принуждават” да ги купим. Помнете, че от основно значение при избора на дамска пижама е материята от която е ушита. Памучният плат е универсален – той е естествен, мек и притежава термоизолационни свойства.

Не харесвате пъстрите комплекти и ярките цветове? Изберете женствените пастелни тонове! Ние избрахме нежните светло синьо (т.нар. baby blue) и розово!

441

Предпочитате нежният комплект с цвят ,,baby blue” или нежно розово?

Карираният модел се появява в пижамените колекции всеки сезон (особено през есента и зимата). Най-често избираме червен модел с елементи в бяло и зелено. Този принт е свързан предимно с Коледа, а освен това е много модерен! Този сезон карираният модел покори сърцата на дизайнерите. Поканете в гардероба си една от най-горещите модни тенденции за зимния сезон, пригответе чаша горещ шоколад, включете Netflix и се отпуснете с любимия сериал!

442

Коя пижама отива повече на стила Ви? Моделът на Ralph Lauren или на Emporio Armani?

Позволете си малко лудост като изберете пижама от две части с шарки. Ако обръщате внимание на детайлите и не обичате прекалено изчистените класически комбинации – този модел ще бъде идеален за Вас. Романтичките със сигурност ще харесат черната пижама на сърца. Любителките на оригинални шарки ще се влюбят в модела с необичаен ориентален принт.

443

444

DKNY / Tommy Hilfiger

Ако все още не сте открили мечтаната от вас зимна пижама, разгледайте асортимента на MODIVO.bg! Търсите подарък за половинката си? В нашия магазин ще намерите също и богата гама от мъжки пижами (тук можете да прочетете повече за мъжките пижами), които са идеални за подарък!

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News