НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Как да носите апрески Moon Boot? Вижте най-интересните стилизации от Instagram!

2 min.

Някога носени единствено поради практични причини, сега те са неразделна част от модния външен вид за след ски. Известните апрески Moon Boot несъмнено са едни от най-популярните зимни ботуши. Оригиналният им дизайн, интересните цветове и футуристичната им форма са качествата, поради които те се превърнаха в любими обувки на знаменитости и инфлуенсъри от цял свят. Как ги носят т. нар. топ it-girls? Вижте по-долу!

На какво отиват апреските Moon Boot? Вижте най-добрите стилизации от Instagram и се убедете, че можете да ги носите по много начини!

Moon Boot, известни още като „лунни ботуши“, са дело на италианския обущар Джанкарло Заната. Те са вдъхновени от историческото кацане на Аполо 11 на Луната през 1969 г. Докато целият свят следи отблизо космическата разходка на Армстронг, вниманието на италианците е привлечено от… ботушите на астронавта! Така се ражда идеята за уникалните зимни обувки, които естетически приличат на космически ботуши. Макар да изглеждат големи и масивни, най-голямото им предимство е лекотата, която според философията на Джанкарло Заната е да създаде впечатление, че се разхождате по Луната. Многобройните сътрудничества на марката с такива знаменитости като Джеръми Скот, модна къща Dior, Louis Vuitton и Chanel гарантират на марката огромна популярност. Интересното е, че тези обувки са признати от Лувъра за един от най-отличителните символи на 20-ти век! Днес дамските апрески Moon Boot са любимите обувки на Марая Кери, Ким Кардашиян, Кендъл Дженър и Дуа Липа.

Дамските апрески Moon Boot са едни от най-стилните обувки за планина през зимата, в което ни убеждават известните модели на Instagram профилите си. Точно тези обувки са най-популярни за зимни екскурзии. Нищо чудно! Moon Boots са не само топли и удобни, но и лесни за обуване. Лесно можете да ги смените с ботуши за сноуборд и ски обувки. Следвайки примера на Марта Лозано, носете бели апрески Moon Boot със син ски костюм и кожена шапка в същия цвят като ботушите. Тази визия изглежда перфектно на фона на снега!

Моделът Уини Харлоу е заложила на по-смела стилизация с Moon Boot. Ангелът на Victoria’s Secret ги е съчетала с цветен ски гащеризон, топли, мъхести ушанки и бижутерия. Един чудесен аутфит за зимата където и да сте.

Как да носите апрески Moon Boot когато не сте на ски? С тесни панталони и клинове! Така е направила и инстаграмърката Sonia Lyson, която ни очарова с перфектните си визии дори когато отива на почивка. Инфлуенсърката е облякла розово, широко поло, лъскав клин, палто тип teddy bear и златисти Moon Boots. Sonia е подбрала още мини чанта от Dior, като по този начин доказва, че и по време на разходка в планината можете да изглеждате модерно.

Търсите вдъхновение за идеален аутфит в стил Après-ski? Погледнете следващия аутфит на Марта Лозано, която обикновено избира стилни тоалети. Моделът има в гардероба си множество модели апрески, но тук е избрала Moon Boots с висока сая и кожухче. Кум тях е облякла плетен гащеризон и плюшено палто. Има ли нещо по-топло от това?

Можете ли да носите Moon Boot в еждневие? Разбира се! От известно време апреските са неотлъчен елемент на на градския, зимен стил. Cindy Cournoyer е заложила на black total look и черни Moon Boot в главната роля, които чудесно си пасват с кожените ѝ панталони.

Немската инфлуенсърка Gitta Banko, като една истинска майсторка на smart casual стила, е съставила градски аутфит с дънки, широка жилетка и леопардови Moon Boot. Благодарение на страхотните обувки, семплата стилизация придобива съвсем друг характер.

Главна снимка: Peter White / via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News