MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Рокля на цветя – за сватба, за всеки ден и за работа. Вижте, как да я стилизирате!

2 min.

Топлите месеци се свързват с лекотата и цветовете. Затова не е изненадващо, че романтичните флорални рокли с различни дължини и кройки триумфират на модните подиуми и по улиците по това време на годината. Нещо повече, можете спокойно да ги носите за сватби, разхождайки се из града или на работа!

modivo days 2024

Флоралните рокли са подходящи за романтични визии, но не само, вижте как да ги стилизирате.

Когато избирате перфектно облекло за сватбена церемония, обърнете внимание на дългите флорални рокли. Моделите от шифонени материи ще изглеждат леки и изключително елегантни, особено ако ги комбинирате със златни аксесоари: обувки на ток и оригинални обеци. Чудите се кои модели флорални рокли ще са най-подходящи за вас? Асиметричните варианти: с по-къса предна част и по-дълга задна част са супер модерни. Също толкова интересни са и роклите с подвижен шлейф, благодарение на който ще създадете стилизация от типа „2 в 1“.

Жена облечена с кафяво-зелена рокля на цветя, по-къса отпред и златисти сандали на ток

Не по-малко модерен вариант е късата рокля на цветя. Заложете на пастелните нюанси, за да изглеждате свежо и нежно. Наметнете бежово овърсайз сако, за да придадете на визията си модерен вид. За елегантни приеми заложете на големите флорални щампи, които изглеждат по-шикозно от ежедневния дребен принт. Изключение е бохо сватбата, за която миниатюрният флорален десен е истински хит!

>>>Прочетете също: Модерни рокли за сватби за 2023 – тези модели ще бъдат хита на сезона!

Жена облечена с разкроена мини рокля на цветя в бежовата гама, бежов блейзър и златисти сандали на ток
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Принтът на цветя се появява в колекциите на големите модни къщи всеки сезон и наред с райето е един от вечните десени. Така че, когато попълвате гардероба си за пролетта и лятото, помислете дали да не включите към колекцията си флорална рокля с миди дължина. Освен, че я обожават всички it-girls, роклята на цветя с дължина до средата на прасеца е чудесен избор както за работа, така и за ежедневие.

С какво да носите рокля на цветя? За един наистина модерен casual look, можете да я съчетаете с бели кецове, блейзър в пастелен цвят и удобна плик чанта.

Жена облечена с рокля на цветя в синьо и жълто, светложълт блейзър и бели високи кецове
Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

През горещите летни дни допълнете роклята на цветя със сандали и плетена чанта тип кошница.

Жена облечена с рокля на ситни цветя в бежовата гама, златисти чехли и плетена чанта тип кошница

Жена облечена с дълга, синя рокля на цветя с гол гръб и мини жълта чанта
Photo by Christian Vierig/Getty Images

Каква рокля на цветя биха избрали парижанките? Французойките обичат романтичните кройки на флоралните рокли. Моделите могат да бъдат най-различни: с дълбоки деколтета и буфан ръкави до макси рокли от шифон с ретро жабо. Освен класическите светли рокли с флорални мотиви, черните рокли на цветя също заемат едно от основните места в гардеробите им. Елегантното черно е подходящо за много поводи, например за работа или за вечерно излизане с приятели. Нещо повече, черната рокля на цветя можете да носите през цялата година.

Жена облечена с черна, дълга рокля на цветя от шифон на виолетови цветя
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Надявам се, че вече знаете за какви поводи можете да носите рокли на цветя. Широк избор от рокли на цветя и не само можете да намерите в магазин MODIVO.

Главна снимка: Edward Berthelot/Getty Images

тенденции и съвети
Insta News