MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Марка за максималисти и трендсетъри – вижте кампанията на Rage Age за сезон пролет-лято 2022 с участието на Ирина Шейк и Джон Кортаярен

3 min.

Секси, оригинална и бунтарска – това е новата версия на марката Rage Age, насочена към жените и мъжете, които знаят какво искат и не се страхуват да живеят пълноценно. Марката, която принадлежи към брандовете на MODIVO, дебютира с новата си колекция за сезон пролет-лято 2022 г., изпълнена със секси рокли, мъжки кожени якета, протрити дънки и спортни комплекти в стил glamour.

Rage Age посреща новия сезон в още по-секси превъплъщение от всякога! Вижте най-новата кампания на марката, в която участват звездите от модните дефилета: Ирина Шейк и Джон Кортаярен.

MSS

Rage Age е марка, която е в нашето портфолио от 2019 г. насам. След това асортиментът на марката, предназначен за мъже, е разширен с дамска колекция, която включва обувки Rage Age, кожени якета и женствени рокли. За изработката на дрехите на марката се използват най-висококачествени платове, внесени от Италия, Испания и Португалия, а перфектната изработка е съчетана с авангардна форма. Дрехите и аксесоарите на Rage Age за жени и мъже се предлагат само в интернет магазините obuvki.bg и MODIVO.

Марката Rage Age се завръща във велик стил! Марката, свързвана с хедонистичния, максималистичен и експресивен стил, дебютира в MODIVO с колекция от дрехи и обувки за нея и за него. За сезон пролет-лято 2022 г. марката ви кани в света на удоволствието: страхотна мода, танцувални вечери и престижни пътувания.

Френският фотограф и режисьор Rémi Lamandé, който работи съвместно с Louis Vuitton, Miu Miu и Thom Brown, е увековечил в кадрите си легендите в бранша: Ирина Шейк и Джон Кортаярена. Вижте ефектите от съвместната им работа!

Обичате лукса? Цените прецизното шивачество? Вярвате, че повече винаги означава по-добре? В такъв случай марката Rage Age е за Вас! За разлика от марките, предлагащи минималистични дрехи, Rage Age отговаря на очакванията на клиентите, които искат да се открояват от тълпата с оригинални дрехи. Най-новото предложение на марката ще се хареса на всички, които ценят бляскавия стил, както за ежедневие, така и за официални поводи. Секси кройки, които подчертават фигурата, модни щампи, големи лога и висококачествени материали са същността на новата версия на марката Rage Age.

Жената на марка Rage Age е едновременно секси и романтична, спонтанна и взискателна към външния си вид. Обича да се обгражда с красиви предмети, да прекарва времето си на луксозни места и да се забавлява. Стилът ѝ може да се опише като sexi & glam. Тя избира модерен анцуг или дънки и кроп-топ, а за вечерно излизане облича секси рокля с изрязани части, която съчетава с привличащи вниманието аксесоари. Жената на марка Rage Age обича да подчертава своята женственост, да бъде чувствена и секси дори в ежедневие.

Мъжът на марка Rage Age е сигурен в себе си, смел, знае какво иска и не се опасява от оригиналните дрехи и аксесоари. Той живее за мига и приема живота пълноценно, а дрехите му отразяват начина му на живот. За клубове и партита носи дънки и риза, които подчертават изваяното му тяло, а за ежедневие избира висококачествен спортен екип. Мъжът на марка Rage Age подчертава своята мъжественост на всяка крачка и обича да се откроява от тълпата. Стилът му може да се опише като комбинация от casual & glam.

Дамската колекция за сезон пролет-лято 2022 г. изобилства от секси рокли за партита, срещи и клубове, украсени с оригинални щампи, дантела, модерни гънки или изрязани части. Има и топове, разкриващи фигурата, и мини поли. Колекцията включва и по-ежедневни предложения – спортни комплекти в ярки цветове, украсени с лъскаво лого на марката, дънки с протрити зони и бански костюми в стил glamour. Марката, известна допреди с аксесоарите си в рокерски стил, предлага някои нови продукти за този сезон. Ултрамодерните неонови чехли на ток, богато украсените високи обувки на и гофрираните чанти с дебели вериги са отличителните белези на колекцията.

В мъжката колекция на Rage Age SS22 можете да намерите преди всичко идеално скроени официални и ежедневни ризи в няколко варианта: дънкови, памучни, пъстри, гладки, цветни и бели. Носете ги по изтънчен начин леко разкопчани. Освен това ще намерите модерни тишърти с графики, изтъркани дънки и бомбър якета с оригинални принтове. Важни тук са и ежедневните дрехи като меките, памучни анцузи. От аксесоарите трябва да се отбележат кожените маратонки с логото на марката, идеално пасващи на дънки и спортни панталони, както и по-елегантни предложения като мъжките лоуфъри.

Колекцията на Rage Age за сезон пролет-лято 2022 ще намерите само в MODIVO!

тенденции и съвети
Insta News