MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Как да облечете детето си за специален повод? Вижте идеите за стилизиране за момичета и момчета от MODIVO

3 min.

Когато получавате сватбена покана, започвате да мислите за тоалета си, но не бива да забравяте и за аутфитите за децата си. Чудите се как да облечете детето си за сватба? Решението е да съчетаете елегантността с комфорта! Специално за Вас съм подготвила готови идеи за детски стайлинг, в които класиката се преплита с модните тенденции. Сред предложенията са рокля от тюл за момиче, ефирна стилизация в бохо стил и комплект за момче с ленена риза в главната роля.

С MODIVO можете да намерите елегантни и удобни сватбени тоалети за момичета и момчета! Вижте модните предложения за специални поводи.

MSS

Когато избирате детски тоалет за сватба, има няколко правила, които трябва да имате предвид, за да осигурите комфорт на детето си и елегантен външен вид. Какви са те?

  1. Облечете детето си подходящо за възрастта му. Въпреки, че вталената елегантна рокля и костюмът от три части са изключително стилни облекла, важно е да помните, че детето не е малък възрастен. Когато става въпрос за официален стайлинг за дете, удобството и свободата на движение трябва да са от първостепенно значение.

  1. Подберете дрехите според времето навън. Ако сватбата се провежда през лятото, момиченцето ви може да бъде облечено с ефирна рокля с презрамки, а момчето – с ленена или памучна риза с къс ръкав. Ако приемът се провежда през студените месеци, не забравяйте да имате под ръка пуловер, яке или палто.

  1. Обърнете внимание на материалите, от които са изработени дрехите. През лятото избирайте проветриви материи, които позволяват на кожата да диша, така че детето да не се изпотява прекалено много. Материалът трябва да е мек на допир и да е подходящ за чувствителната кожа на децата.

  1. Погрижете се за удобни детски обувки. Никога не обувайте на децата нови сандали или обувки, които не са били обувани преди това. Обувките за такъв празник трябва да са изпитани вече, свободни, но удобни и с точен номер.

  1. Подгответе си дрехи за преобличане. Докато се храни или играе, детето ви може да се изцапа, затова е добре да имате резервни дрехи. Това ще ви помогне да избегнете неприятните изненади и да осигурите комфорт на детето си.

Елегантната, ефирна и романтична рокля винаги ще бъде добър отговор на въпроса как да облечем едно момиченце за сватба. Позволете на детето си да участва поне донякъде в избора на облеклото, за да се чувства по-спокойно в него. Предложете няколко идеи и заедно изберете тоалета, който ще хареса на вашата малка принцеса. В зависимост от вкуса ви роклята може да бъде вечерна от тюл или официална лятна рокля.

Елегантна рокля за момиченце

Fot. Пресматериали

Когато отивате на сватба с малката си дъщеря, изберете за нея елегантна рокля в пастелни цветове, например в нюанси на розово, прасковено, ментово, синьо или виолетово. Можете да изберете обикновен модел и да го обогатите с аксесоари като лента за глава или декоративен колан, или да изберете изключително модерната този сезон плисирана рокля от тежко падаща вискоза – отличен вариант за по-голямо момиче.

Fot. Пресматериали

Чудесна ще бъде също разкроена рокля в бежово, сиво или бяло – особено ако булката помоли дъщеря ви например да сипе с цветя. Малката модна дама ще изглежда изключително елегантна и стилна в нея. В MODIVO ще откриете множество предложения с най-модерни облекла! Разгледайте марките Mayoral и Abel & Lula и със сигурност ще намерите нещо за вашите деца.

В какво да облечете децата си за сватба? Заложете на роклите от тюл

Рокля от тюл е един друг вариант, който със сигурност ще се хареса на всички малки принцеси. Дребните детайли под формата на панделки и дантелени украшения правят този тип рокли изключително очарователни и придават на детето момичешки шик. Когато избирате рокля от тюл или шифон, уверете се, че подплатата е изработена от естествена материя – памук, лен или вискоза.

Fot. Пресматриали

Освен тюлените и плисирани рокли, на мода са различните модели романтичните рокли с харбали и ажурни творения в бохо стил. Ако ви липсва идея за сватбен стайлинг, почерпете вдъхновение от очарователната тенденция от 2022 г. – еднакви рокли за майката и дъщерята. В MODIVO ще откриете богат избор от дамски официални рокли и рокли в подобен стил за момиченца, които лесно можете да съчетаете едни с други.

Fot. Пресматериали

Fot. Пресматериали

Кои са официалните дрехи за момчета? Преди всичко детските тоалети трябва да са удобни, но и да се вписват в празничния характер на партито. Затова избягвайте спортни шорти, тениски с големи щампи и такива в ярки цветове. Вместо това заложете на полуофициалната визия с риза в приглушени цветове, като тъмносиньо, светлосиньо, бежово и кафяво.

Костюм за момче – да или не?

Fot. Пресматериали

Когато търсим сватбено облекло за момче, често избираме костюм, но това не винаги е най-добрият избор. Въпреки, че малките момченца в официален костюм с риза и вратовръзка изглеждат изключително шик, този тип облекло може да се окаже просто неудобен. Ако искате детето ви да се чувства удобно и в същото време да изглежда елегантно, изберете един елемент от костюма, например сако и го съчетайте с къси панталони, или комбинирайте панталона от костюма с риза с дълъг или къс ръкав.

Риза и ежедневни панталони – изпробван аутфит за момчета

За момчетата добър вариант за сватба са ленените или памучни ризи, съчетани с официален панталон и елегантни обувки, например мокасини. Дрескодът не изисква ризата да е едноцветна, така че през летните месеци можете да изберете модели на райета или с нежни шарки.

Fot. Пресматериали

Когато става въпрос за детски обувки за сватба, тук също си струва да се погрижите за комфорта. По време на подобно събитие детето ви ще тича и танцува много, затова удобните обувки са от съществено значение. Добра идея е да комбинирате елегантни дрехи със спортни обувки, за да разчупите малко официалния тоалет. Затова кецовете са чудесен избор към костюма. Ако обаче искате да изглеждате напълно елегантно, изберете мокасини или кожени обувки. Какви обувки да изберете за момиче? С балерини с панделка или златисти или сребристи сандали за дъщеря ви ще уцелите десетката.

тенденции и съвети
Insta News