НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Страхотни хлапета в кампанията на MODIVO – модерни детски дрехи за сезон пролет-лято 2022

2 min.

“Окрилени от младостта!” – това беше идеята за снимките свързани с най-новата кампания на MODIVO. Не само модните детски дрехи направиха тази сесия толкова успешна. Преди всичко необузданата радост, енергия и автентичност на децата, които участват в нея. Гардеробът тук е само (или чак!) това, което трябва да бъдат дрехите за децата: елемент на голямо забавление и начин да изразят себе си.

Маркови детски дрехи съчетани със силата на игрите и детската фантазия – точно такава е пролетно-лятната сесия на MODIVO с малчугани в главната роля.

Everywhere I go – the kids wanna rock, пееше Брайън Адамс в една от своите песни от 80-те години. Днес със сигурност би завидял на енергията на нашите малки модели: Антония, Янка, Поля и Леон, които по време на сесията не пропуснаха да се изявят!

Леон се изявява на китара със сив суичър на марка Calvin Klein Jeans.

Момиченцата и момченцето сами избраха модните детски дрехи, с които искат да се снимат, предложени им от стилиста. Веднага се вижда, че от самото начало това е голямо забавление за тях, както и възможност за модни експерименти.

Поля и Антония създадоха изразителни и интересни стилизации.

Малчуганите знаят много добре, как да се погрижат за модерния си “look”!

Ние, родителите, често гледаме на гардероба на децата си от практична гледна точка. Промяната на времето навън означава за нас и необходимост от освежаване на детския гардероб. Особено, че обикновено дрехите от предишната година се оказват твърде малки. Как да направим тазгодишното модно пазаруване приятно за цялото семейство? Пролетно-лятната кампания на MODIVO показа, че включването на малчуганите в пазаруването и подбора на дрехи за тях е чудесна идея!

В асортимента на modivo.bg ще намерите дизайнерски дрехи за деца, с помощта на които ще създадете заедно уникални комплекти.

Бяла риза с вратовръзка, суичър, клин с шорти, дълги карирани чорапи и черни тежки боти? Това се нарича: детска креативност в действие!

Нищо не пречи дори на няколкогодишно дете да се научи да създава свой собствен гардероб. Не е нужно да се ограничавате само с тениски, дънки и маратонки. Заедно изберете интересни детски аксесоари: колани, бижута, слънчеви очила и шапки. Когато включите детето си в избора на дрехи, то с удоволствие ще ги носи. Опитайте да последвате нашия съвет, особено ако всекидневното обличане често е обект на недоволство.

По всичко личи, че има причина въпросът за любимия цвят да е толкова популярен сред децата. Цветовете играят изключително важна роля в начина, по който те възприемат и опознават света. Избирайки облеклото си децата се учат да изразяват себе си.

Янка е малко по-различна в стилистиката си и е избрала спортна визия в зелено. База на нейният стил са роклята от The Marc Jacobs и гуменките Vans.

Или ярко оранжево с бели акценти?

Не може да се отрече, че удобството е по-важно от стила за децата. Нищо чудно, тъй като те са постоянно в движение, откривайки все повече от заобикалящата ги среда. Те скачат, тичат и лодуват. Ето защо е толкова важно облеклото и обувките да им осигуряват комфорт и свобода на движение. В този случай модерните детски дрехи в спортен дух са идеални.

Едни от най-удобните и винаги актуални елементи на детския гардероб (и не само) са дънковите дрехи: якета, панталони, шорти – идеални за много видове комплекти: можете да ги съчетаете с рок мотиви или с други спортни дрехи.

Не сте сигурни в размера? Не забравяйте, че в modivo.bg можете да поръчате дрехи за цялото семейство с възможност за безплатна доставка и да се възползвате от политиката за безплатно връщане в срок до 100 дни. Меренето на дрехи може да се превърне в голямо забавление – не само в магазина, но и у дома!

Проверете разпродажбата на модерни детски дрехи в интернет магазин MODIVO.

тенденции и съвети
Insta News