MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Кампанията на MODIVO директно от холивуд – вижте колекцията промотирана от Ева Лонгория

1 min.
В тази статия:

Изключително горди сме с новото сътрудничество и колекцията от обувки, създадени заедно с Ева Лонгория. Колекцията, подписана с името на звездата, се предлага само в нашия интернет магазин.

Колекцията на Ева Лонгория е стилно предложение за дамите, които ценят качеството и комфорта. В колекцията пролет/лято 2020 ще намерим както неостаряващи модели на токчета, чехли и обувки, така и модерни сникърси. Тази колекция е създадена в характерните за Ева Лонгория елегантни спокойни цветове, където доминират бежово, бяло, черно и златно. За Ева най-важен е балансът между качеството и комфорта, затова при създаването на колекцията от обувки са използвани материали с най-високо качество.

MSS

Промотираните от звездата продукти са вдъхновени от нейния личен стил, който идеално балансира между изтънчеността и класиката. Ева Лонгория е не само актриса, но също така продуцент, режисьор и активистка. Колекцията ѝ е адресирана към подобно динамично настроени жени, които търсят баланс между професионалния и семейния живот, оценявайки значението на качеството и комфорта.

21

„Вдъхновението ми са силни, смели жени, осъзнаващи кое е наистина важно. Амбицията ми е да вдъхновя жените по света да открият своята самоувереност, затова проектирах колекцията така, че да е стилна и многостранна, да ги придружава в професионалния и личния им живот “ – казва самата Ева Лонгория.

В пролетната колекция на марка Ева Лонгория ще бъдат достъпни над 130 различни модели обувки, от които над 60 вече са достъпни онлайн. Следващите ще бъдат представени последователно на MODIVO.bg.

22

Премиерата на колекцията е придружена от кампанията на марката, чието лице е Ева Лонгория. Фотосесията и видеото, отразяващи добре характера и стила на марката, бяха реализирани в родния град на актрисата – Лос Анджелис. Благодарим на всички, участващи в създаването на колекцията и кампанията.

photo @turczynska_⁠ ⁠styling @charroxstylist⁠ ⁠hair @kenpaves⁠ ⁠makeup @beautybyelan⁠ ⁠haircolor @saintasylum⁠ ⁠production @ilmatic_x

тенденции и съвети
Insta News