НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Милли Боби Браун – Вдъхновете се от стила на звездата от сериала Stranger Things!

2 min.

С ролята на Елевън в сериала Stranger Things завладя сърцата ни. Звездата от младото поколение се отличава с огромен актьорски талант, но и с харизма, естествен начин на живот, спонтанност и дистанция към себе си. Тя изглежда като „съседско момиче“, с което искаме да се сприятелим.

Официалният ѝ профил в Инстаграм вече се проследява от над 31 милиона души! Мили се превърна в безспорното „It girl“. Тя е най-младият посланик на добра воля на UNICEF в историята, а наскоро създаде своя собствена веганска марка козметика Florence by Mills. Тя вдъхновява милиони фенове по целия свят със своя стил.

Обикновено на червения килим избира момичешки, чаровни тоалети. Често посяга към дрехи в стил glamour rock, а при избора на аксесоари се фокусира върху минимализма. Нейното мото е простота, изящество и комфорт.

Разглеждаме няколко от най-новите ѝ стилизации и Ви съветваме, как да създадете подобни комплекти.

Така изглежда изящността и елегантността в неен стил! Скромна, къса рокля с волани и набори, съчетана с бели обувки с токчета. За да не бъде твърде сладникаво – устните са подчертани с червено червило. Стилизацията не ѝ придава години – подчертава младостта ѝ и създава невинен look.

Рокля Red Valentino

Сандали Eva Minge

Чанта Love Moschino

Slip роклята преживява сега своя ренесанс. Мили също така я харесва. Такава рокля изглежда най-добре за идеална фигура. Това е доста взискателен модел, защото плътно приляга към тялото и може да подчертава някои несъвършенства. Идеално се комбинира с черни сандали с висок ток и нежни бижута.

 

Рокля Pepe Jeans

Сандали Eva Minge

Гривна Tory Burch

Мили доказва, че познава модните тенденции. Не се страхува от смелите принтове – облечена в изчистена рокля с мотив на змийска кожа тя изглежда оригинално. Благодарение на минималистичните аксесоари стилизацията остава непредизвикателна.

 

Рокля Marciano Guess

Пръстен Tory Burch

Сандали Guess

Удобно и с характер – по този начин Мили често се облича в ежедневие. Тя обича топове в стил cropped, карето и силни гръндж аксесоари. Тежките мото ботуши са един от хитовете на сезона. Можете да ги носите по много начини. Така, както предлага Мили или с ефирни рокли, за да пречупите деликатния им характер.

 

Чино панталони Guess

Топ Tommy Sport

Сако Pinko

Боти Pepe Jeans

Черният и монохромен комплект е задължителен в гардероба на всяка следяща модата дама. Карго панталон, късо пухено яке, колан с лого и закачливо изглеждащ каскет, напомнящ стила на 80-те – точно като сериала, в който играе. Съвпадение, може би не съвсем?

 

Топ Calvin Klein Jeans

Колан Guess

Пухено яке Liu Jo

Шапка с козирка Guess

Дънки Calvin Klein Jeans

Боти Eva Minge

 

Главна снимка: Photo by Rich Fury/Getty Images

тенденции и съвети
Insta News