НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Кампанията на MODIVO: Блясъкът е на мода – пайети и лъщящи елементи в най-модерните парти стилизации!

2 min.

Карнавалът се празнува в много страни точно по това време на годината – сега е идеалното време за партита и празнуване на живота. Това е и идеалната възможност и вие да създадете уникални творения с блясък в главната роля. Пайети от глава до пети, лъскава кожа или триизмерни ресни – елементи, които трябва да имате, когато става въпрос за модни парти облекла. Вдъхновете се от карнавалната фотосесия на MODIVO и създайте блестящи визии!

Забавлявайте се заедно с MODIVO, където ще намерите дрехи, обувки и аксесоари съгласно най-новите модни тенденции от модните дефилета.

Блясъкът е винаги на мода! Нещо повече, най-големите модни къщи като Balenciaga, Fendi и Moschino включиха в колекциите си за този сезон много лъщящи рокли, панталони и чанти, украсени с пайети, циркони и перли. Следвайки най-новите трендове, изберете си коктейлна рокля N°21 с цвят Bottega Green, или черни пайетени чарлстони на италианската марка TWINSET.

Роклята или панталонът от лъскава изкуствена кожа също са модерен избор. Ултрамодерните цветове на този сезон изглеждат феноменално в комбинация с тази лъщяща материя! Лачената мини пола, копринената блуза и черният блейзър с марка Patrizia Pepe са идеални за карнавално парти с приятели.

Карнавалът е време за танци, които освобождават хормони на щастието и ни зареждат с положителна енергия. Никоя друга стилизация не изглежда толкова ефектно при движение, колкото тази с ресни. Те придават на външния вид уникална триизмерност, поради което са толкова обичани от професионалните танцьори. В MODIVO можете да намерите оригинални рокли с ресни на скандинавската марка ROTATE.

Блясъкът е на мода: златото и среброто са рецепта за успешни парти визии. Затова изберете най-лъскавите аксесоари. Вдъхновете се от 20-те години на миналия век, от партита като при „Великият Гетсби“, и заложете на лъскави дълги обеци или перлени бижута. Следвайки най-актуалните тенденции от модните подиуми, изберете масивни колиета или плътни гривни.

Допълнете парти визията си с пухенка от LAMARQUE или с обожаваните от Одри Хепбърн изкусителни, дълги ръкавици. При избора на подходяща дамска чанта изберете тази в мокро размер – точно такава, в която едвам ще съберете смартфона и червилото си. Въпреки, че този аксесоар не е толкова практичен, той ще придаде на визията ви неповторим характер!

Парти трендове в мъжката мода

Кой е казал, че пайетите са само за дамите? По време на карнавала избирайте дрехи с лъскави елементи или любимите кадифени сака на актьорите. Варианта в ярко оранжево е отличен избор. Нека визиите ви съчетават елегантността и безгрижието. Търсете костюми с шарки или ризи в ярки цветове. Друг модерен вариант е да добавите бохемски аксесоари към костюм и обикновена тениска. Шареният шал, увит небрежно около врата ви, е аксесоар, с който ще изглеждате изключително стилни.

При парти визиите си винаги си заслужав да изглеждате бляскаво. Нали блясъкът е на мода? Всичко това можете да намерите в MODIVO.bg.

тенденции и съвети
Insta News