НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Този модел дамски чехли на марка Hermès не излиза от мода. Вижте подобни модели на топ марките

Откакто се появиха на модния подиум на френската модна къща в края на 90-те години, чехлите Hermès Oran са абсолютен бестселър. Популярността им расте всяка година, поради което водещите марки също започнаха да разработват свои подобни модели – също толкова стилни и с високо качество. Събрахме ги специално за Вас в тази статия.

Характерни кожени каишки изобразяващи буквата “H” – това са чехлите Hermès Oran.

SS 24

Гледате снимки на знаменитости, блогъри и модели с гореспоменатия чифт обикновени кожени чехли и се чудите откъде идва цялата тази суета? Ето откъде идва тя – те са комбинация от непреходна семплост и най-високо качество. Проектирани през 1997 г. от Пиер Харди, чехлите са деликатна препратка към името на френската марка Hermès – каишките им образуват буквата „H“. Тази нескромна идея завладява сърцата на жените през 90-те години на миналия век и днес чехлите Oran се носят от почти всички френски инфлуенсърки, но не само. Ще ги видите и на краката на ангелите на Victoria’s Secret или в гардероба на сестрите Хадид.

Jeremy Moeller / via Getty Images

Как да носите чехли в стил Hermes Oran? Кои марки предлагат най-интересните подобни модели? Вижте ги по-долу.

Christian Vierig / via Getty Images

Класическите, черни чехли Hermès Oran подхождат буквално на всяка стилизация. От летни, ефирни рокли до аутфити с елегантни панталони и дори дамски костюми.

Hollywood To You/Star Max / via Getty Images

Кожените чехли в цвят карамел на френската модна къща се съчетават най-добре с бяло и стилизации, които имат нюанси в цветовете на земята (бежово, каки и т.н.). Те обаче са малко по-малко елегантни от черния вариант.

Edward Berthelot / via Getty Images

Белите чехли в стил Hermès са ултралятоно предложение. Чудесно стоят с ленени шорти и рокли и total look визии в бяло, екрю и бежово.

Главна снимка: Jeremy Moeller / via Getty Images

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News