MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Модерни чехли за лято 2022 в гардеробите на инфлуенсърките – тези модели са вече хит!

2 min.

Летният сезон е посветен на сандалите и чехлите, а тази година дизайнерите ни предоставиха огромна доза вдъхновение. Търсенето на идеалните летни обувки може да отнеме известно време, затова специално разгледах какви летни чехли имат в гардеробите си инфлуенсърите. Можете да сте сигурни, че тези модели ще бъдат хитът на лято 2022!

MSS

От сабото лансирано от френските it-girls, през гофрираните чехли в Yeezy стил, до джапанки на платформа – вижте най-модерните обувки за това лято.

Сабото, т.е. кожените обувки с дебели дървени подметки са обувките, които бяха лансирани през 70-те години на миналия век от Джейн Бъркин и други френски икони на стила. Както често се случва в модата, сега тя отново се завъртя и този характерен модел обувки с холандски произход се завърна в полезрението на всички любители на модата, благодарение на модна къща на Gucci още преди няколко сезона.

Fot. Streetstyleshooters via Getty Images

Днес обувките с кожена сая могат да бъдат открити в колекциите на модни къщи като Givenchy, Salvatore Ferragamo и Hermès. Последните са любимите летни обувки на французойките, които ги носят по типичния за тях небрежен начин с ефирни макси рокли и плетени чанти от типа на кошниците.

Списъкът с модни обувки за лято 2022 г. няма да е пълен без модела, който в момента чупи рекорди по популярност. Джапанките на платформа са задължителни за всички, които определят тенденциите т.е. трендсетърките. В предишни години джапанките с дебела подметка се носеха предимно със спортно облекло, но сега инфлуенсърките разчупват тренда и ги съчетават с елегантен аутфити. Вдъхновете се от тази модерна комбинация и съчетайте елегантната си макси рокля с кожени джапанки на платформа – непременно в контрастен цвят.

Fot. Christian Vierig via Getty Images

Чехлите на ток се превърнаха в неизменна част от летните тенденции, а чехлите, които претендират да са най-модерни за 2022 г., са моделите с квадратни пръсти, висок ток и тънки каишки. Те са перфектната комбинация от стила на 2000-те години и завръщащата се мода на минимализма.

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Чехлите на ток са любимите обувки на Лиони Хане и тя ги има във всички възможни цветове. Както за ежедневни, така и за официални излизания, инфлуенсърката избира аутфити в стил dopamine dressing т.е. в ярки и оптимистични цветове, съчетани с минималистични джапанки на ток или допълнително подчертава визията си като обува оранжеви обувки с геометрични токчета.

Модерните чехли за лято 2022 включват и ежедневни модели, а този сезон безсмъртните чехли на марка Birkenstock имат сериозен конкурент – джапанки от пяна с дебела подметка. Емблематичният бежов модел Yeezy е любимият на Кендъл Дженър, която ги носи със спортни екипи (непременно с чорапи), и на колежката ѝ Хейли Бийбър. Инфлуенсърката Соня Лайсън също ги носи, но в по-елегантни стилизации, съчетавайки ги с чарлстон с животински принт, оверсайз сако и кожена чанта от Balenciaga.

Fot. Christian Vierig via Getty Images

Ако не сте привърженици на отворените обувки за лятото, изберете чехли тип „муле“. Този сезон характерният модел без пета се появява в стилизациите на “диктаторите” на модни тенденции в множество варианти – с нисък и висок ток, със заострени и квадратни пръсти, с декоративни верижки или катарами. Благодарение на факта, че не съществува една-единствена водеща тенденция, можете да изберете подходящи чехли за Вашия стил и да ги носите всеки сезон.

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Главна снимка: Edward Berthelot via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News