MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Коледни идеи за подаръци за мъже

2 min.

Коледа наближава, така че е добре да помислите за коледните подаръци още сега. Намирането на идеалния подарък за близък ви мъж обикновено е предизвикателство и в бързината на коледните приготовления често го отлагаме за последния момент. За да избегнете стреса, специално за Вас приготвихме наръчник за коледни подаръци. В него ще намерите готов списък с уникални подаръци, отговарящи на интересите и характера на близък ви мъж. Вижте най-стилните предложения за подаръци за мъже!

Всяка година се сблъсквате с един и същи въпрос – какъв подарък да изберете за партньора си, татко си или брат си, които вече имат всичко? Разгледайте предложенията за коледни подаръци в MODIVO и пазарувайте още днес!

MSS

Опасявате се, че поредният портфейл не е най-добрата идея за подарък, но не сте сигурни какво да подарите на един елегантен мъж? Вълненият или кашмирен пуловер винаги е подходящ подарък за мъжете, които ценят класическия стил. Най-добрият избор ще бъде обикновен модел в приглушени цветове – черно, бежово или тъмносиньо, който може да носи в ежедневие за работа и не само.

Богат избор от пуловери можете да намерите в офертата на марка Selected Homme. Аксесоарите като кожен колан или елегантна кърпичка за сако са вече класика в жанра и никога не излизат от мода. Искате ли да изненадате любимия си и да му покажете колко важен е той за Вас? Любителите на елегантния стил ще оценят марковия часовник с кожена каишка и кожените ръкавици.

Мъж облечен елегантно с костюм и вълнено палто
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Искате да мотивирате любимия си човек да изпълни новогодишните си постановления? Или може би да го подкрепите в подготовката му за поход в планината? За това идеалният коледен подарък би бил нещо, свързано с неговата страст.

Любителят на спортните предизвикателства ще се зарадва на нова туристическа раница, спортна тениска, велосипедна каска или ски очила, които много скоро ще може да използва на пистите. Ако вашият приятел или брат е фен на новите технологии, можете да му подарите смарт часовник, с който да следи пулса си или крачките за деня.

Вашият баща или приятел обича бързите коли, следи с нетърпение състезанията на Формула 1 и прекарва всеки уикенд на състезателната писта? Ако сте отговорили с „да“ на всички въпроси, значи търсите коледен подарък за автомобилен фен.

Изненадайте го с познания за неговата страст и изберете аксесоари с логото на BMW – те ще са идеални за съботния следобед, прекаран на пистата. Спортните обувки на Ferrari или тениската с логото в червено също биха могли да бъдат хит. Какво да купите за мъж, който вече има всичко? Със сигурност още няма раница с логото на Ferrari и бейзболната шапка с логото на Формула 1!

Любителят на известните марки цени оригиналните продукти, които подчертават отличителния му стил, но същевременно са практични и качествени. Ако търсите уникален подарък за човек, който обича да се откроява от тълпата с качествени дрехи и аксесоари, поредният чифт чорапи или крем няма да бъдат подходящ подарък. Любителите на марковия дизайн ще оценят нещо по-оригинално.

Добра идея за коледна изненада би била марковата тениска, кожения колан или часовника на златна верижка. Гарантирам ви, че той няма да остане незабелязан с тях! Мъжете с изразителен стил обичат модерните аксесоари, така че чантичката с лого или дизайнерските слънчеви очила без съмнение ще го зарадват.

Коледен подарък за мъж: любител на известните марки
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Опитните пътешественици, любителите на адреналина и колекционерите на спомени със сигурност няма да останат доволни от чорапи. В този случай ще трябва да положите повече усилия. Направете пътуванията му незабравими с уникални предмети, които да му помогнат да покори света.

Идеален подарък може да бъде: пътна чанта, калъф за слушалки, слънчеви очила, лека и водоустойчива мъжка козметична чантичка или удобни туристически обувки. Не е изключено, че оборудван с тези предмети вашият близък ще започне да планира следващото си пътуване още по празниците! А ако искате да му подарите удобни дрехи, които ще му послужат по време на пътуване, проверете офертата на Jack&Jones.

Коледен подарък за мъже: пътешественик
Photo by Mehdi Taamallah/NurPhoto via Getty Images

Надявам се, че това ръководство за подаръци ви е помогнало да намерите идеалния коледен подарък за любим човек. Можете да намерите още идеи за коледни подаръци за мъже, както винаги в MODIVO. Възползвайте се от разпродажбата по случай Black Friday и купете подаръци на още по-изгодни цени.

Тази статия също може да ви хареса >>> Как да се облечете за фирмено коледно парти? Вижте 5-те предложения за празнични стилизации.

тенденции и съвети
Insta News