НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Модерни мъжки дънки – най-важните трендове за сезон пролет-лято 2021

2 min.

Модните мъжки дънки са основен елемент от гардероба на всеки мъж. Какви стилове ще бъдат най-модерни за предстоящия пролетно-летен сезон на 2021? Проверяваме кои модни тенденции са решили да ни предложат дизайнерите и Ви предлагаме как да ги носите. Вижте най-модерните модели мъжки дънки!

 

Дизайнерите развихриха въображението си и създадоха мъжки панталони, които не само са артистични, но може да се каже, че са и синоним на комфорта. Дори най-големите визионери осъзнаха, че модата трябва да бъде функционална – едновременно красива и удобна. Поради пандемията установихме, че качествените материали, универсалните модели и удобството са най-ценни за дрехите. Ето защо на модните подиуми на най-големите модни къщи не липсваха и тези основни характеристики. Една от материите, които се завърнаха във вели стил са дънките. Ето защо на пролетно-летните колекции не липсват както total look предложения, така и отделни елементи от деним. Какви модни мъжки дънки ще се носят през сезон пролет-лято 2021? Проверете по-долу. Модели, отговарящи на най-новите модни тенденции можете да намерите в MODIVO.bg.

Широките крачоли и високата талия са превзели модните подиуми като също са се прокраднали в мъжката мода. В своите колекции те бяха представени от: Dsquared, Gucci, MSGM, Patrizia Farzaneh и Kenzo. Всеки от моделите на споменатите по-горе модни марки обаче се различават един от друг. Някои мъжки дънки са с удължени крачоли, които се набръчкват отдолу, други са с ниска талия и са украсени с колан с логото на марката, а трети са класически широки дънки, тип baggy. Те са тези, които ще бъдат най-модерни пореден сезон. Произхождащи от хип-хоп културата, те се завърнаха във велик стил през миналия сезон. Всичко показва, че те ще останат с нас по-дълго. Широките крачоли и високата талия оформят фигурата и скриват несъвършенствата. Носете широки дънки с дънково яке и класически мъжки тишърт или – както предлага модна къща Kenzo – с пачуърк пуловери.

За правилото, че красотата е в простите неща отлично знаят JW Anderson, BOSS и Valentino. Правите крачоли и средната талия са отличителните белези на най-модерните мъжки панталони за пролет-лято 2021 г. Минималистичните мъжки панталони са вечната класика, в която си струва да се инвестира. Освен това те отиват на практика на всичко. Дизайнерите препоръчват да ги носите с ризи с кройка оувърсайз, както и удобни суитшърти (за предпочитане в красивия нюанс baby blue – инспирация от колекцията на JW Anderson) и с тишърти мушнати обезателно в панталона. Този стил е не само комфортен, но и ще бъде един от най-модерните през идния сезон. Не забравяйте да завършите тоалета си с маратонки или любими мъжки кецове.

Френската модна къща Balenciaga черпи с пълни шепи от 90-те години. Ето защо, по време на ревюто за сезон пролет-лято 2021, креативният директор на марката Demna Gvasalia реши да пресъздаде типичния daddy look. С какво се характеризира този стил? Карирана риза, прибрана в панталона, прави мъжки дънки с ниска талия, които са леко нагънати на края и любими маратонки. Ако и Вие обичате 90-те години, не пропускайте шанса да инвестирате в този тип дънки. Те стоят чудесно не само с риза, но и със стилен тренчкот с кройка оувърсайз, както и с широк пуловер или суитшърт, също в стила на 90-те!

тенденции и съвети
Insta News