НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Мъжки капсулен гардероб – от какво трябва да е съставен?

Как да изградите добре обмислен мъжки капсулен гардероб, който ще ви позволи свободно да комбинирате няколко елемента, за да създадете различни, но винаги стилни комплекти? Винаги актуалните и класически модели и висококачествените основни елементи от гардероба ще бъдат причината въпросът „Какво да облека?“ да изчезне от ежедневния Ви речник. Разберете от какви конкретни елементи се нуждаете, за да създадете добре обмислен капсулен гардероб.

SS 24

Дори само 7 елемента са достатъчни, за да създадете капсулна база на мъжки гардероб.

Мъжкият капсулен гардероб не би могъл да съществува без качествените, гладки и вечни дънки. Лесно ще ги откриете в предложенията на марки като Levi’s, Lee или Wrangler. Заслужава си да заложите на прост модел без протрития, отнасящ се до винтидж стила – той ще придаде характер на най-простите стилове и никога няма да остарее. Изборът на най-подходящите дънки не е лесна задача, затова не се страхувайте да мерите, докато намерите идеалния модел за себе си.

733

Дънки Lee / Дънки Levi’s

Бяло, черно, сиво – 3-те гладки, памучни тениски в тези цветове са достатъчни, за да изградите различна ежедневна визия всеки ден в страхотен стил. Можете да ги носите самостоятелно, под сака, отворени ризи, блейзери или жилетки. Те никога не излизат от мода. Правилото е просто – носете светлите дрехи под по-тъмни елементи от облеклото, а тъмните дрехи съчетавайте с други тъмни дрехи.

Защо? Защото се съчетава буквално с всичко – можете да го комбинирате с дънки, чино панталони или панталон за костюм. Носете го върху тениска, риза или соло. Носете го под кожено яке, тренч или камуфлажна парка. За да изберете идеалния модел, трябва да обърнете внимание не само на дизайна и цвета, но и на състава. Пуловерите от вълна и кашмир изискват много грижи, но изглеждат страхотно и също топлят най-много. Като елемент от мъжкия капсулен гардероб, предлагаме Ви да изберете модел в сиво.

734

Вълнен пуловер Woolrich / Вълнен пуловер Roy Robson

Бялата риза е абсолютна класика в жанра. Вероятно няма по-универсална дреха – подхожда на костюм, чино панталони, дънки и летни къси панталони. Разкопчана или закопчана, можете да я носите както Ви харесва и според случая. Висококачествената бяла риза е винаги актуална и подхожда на много стилизации.

Стилният часовник е единственият аксесоар, от който се нуждае мъжкият гардероб. Въпреки, че мъжете не обръщат особено внимание на този тип аксесоари, не бива да забравяме, че често именно те придават характер на целия стил или са липсващият елемент от него. Ако сте в настроение за винтидж стайлинг, изберете часовник с кожена каишка. От друга страна, ако харесвате по-модернистичните предложения, металната верижка ще бъде по-добър избор за Вас.

Да, става въпрос точно за кожено тип рокерско яке, а не само мъжко, черно, кожено яке. Защо? Защото това е единственият вариант, който остава актуален от години. Коженото яке с ревери и сребърни метални елементи е вечно и можете да го носите почти през цялата година. Затова си изберете модел, който е изработен от възможно най-качествения материал, защото това е инвестиция, която правите за години напред.

735

Кожено яке Pepe Jeans / Кожено яке Serge Pariente

Белите маратонки са целогодишни обувки, които е идеална основа за всички мъжки спортни визии. Затова не се страхувайте да ги носите с костюм, точно като на световните модни подиуми. Можете обаче да ги съчетаете и с дънки или чино панталони. Вероятно няма стилизация, която да не подхожда на тези обувки. Какъв модел да изберете? За предпочитане някой от абсолютните класики в жанра като Reebok Classic, adidas Stan Smith или Superstar или Nike Air Force или пък Cortez.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News