Търсене...

Наградите “Грами” за 2022: стилизациите на звездите от червения килим

3 min.

 

Известните музикални награди са вече раздадени! 64-ата церемония по връчването на наградите „Грами“ се състоя на 3 април в Лас Вегас и както всяка година събра най-големите звезди на музиката и шоубизнеса. Това събитие е удоволствие не само за музикалните, но и за модните фенове! Тази година на червения килим преобладаваха бляскавите тоалети, преплетени с ултрамодерни прозрачни и чувствени визии. Кои от тях ще останат в историята на модата? Вижте нашата селекция от най-добрите визии от наградите „Грами“ за 2022!

Вижте най-красивите тоалети на Дуа Липа, Хейли Бийбър, Лейди Гага и други звезди, които се появиха на червения килим

 

Dua Lipa – Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Списъкът с най-добрите тоалети от наградите „Грами“ за 2022 г. се открива от не кой да е, а от Дуа Липа. Певицата, която беше водеща на тазгодишните т.нар. музикални Оскари, дебютира с нов цвят на косата и се представи в корсетна рокля на Версаче от 90-те години. Дуа избра емблематичния дизайн на Джани Версаче от колекцията „Miss S&M“ от 1992 г., състоящ се от дълга прилепнала долна част, корсетна горна част с прозрачна мрежа и златни масивни бижута. Същата рокля носеха преди три десетилетия Донатела Версаче и Синди Крауфорд. Визията на Дуа Липа бе отбелязана като винтидж мода в най-добър вариант!

 

Justin Bieber i Hailey Bieber – Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Позирайки на червения килим със съпруга си Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър заложи на естествена визия със сатенена рокля на Ив Сен Лоран. Макар че в ежедневие моделът предпочита streetwear стила, за събитие като това тя избра сдържаната елегантност, в която изглеждаше феноменално. Минималистичната рокля без презрамки, небрежно сплетената плитка и деликатното колие създадоха визия, от която определено си заслужава да се вдъхновим.

 

Lady Gaga – Harrison via Getty Images

От известно време насам Лейди Гага впечатлява с класически стилизации, вдъхновени от златната ера на Холивуд. Не беше по-различно и на 94-ата церемония по връчването на наградите „Грами“. Певицата се появи на червения килим в изящна черно-бяла рокля с едно рамо, създадена специално за нея от модна къща Армани. Тя допълни визията си с деликатно колие на Tiffany & Co. и прическа в стил Одри Хепбърн. Визията бе изключително елегантна и женствена.

 

Doja Cat – Amy Sussman via Getty Images

Доджа Кет и нейната визия, вдъхновена от стила Y2K, със сигурност беше една от най-оригиналните визии на вечерта. Рапърката, която се завърна у дома с награда „Грами“ за 2022 г., се появи на червения килим в пастелна, полупрозрачна рокля, украсена с кристали, ултрамодерни сандали на платформа, както и с оригинална прическа и грим. Когато погледнете визията на Доджа, не можете да не си помислите, че тя е вдъхновена от външния вид на героините от телевизионния сериал „Еуфория“.

Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Аврил Лавин, иконата на емо и пънк стила от 2000 г., се появи на 64-ата церемония по връчването на наградите „Грами“ и порази фотографите с младежкия си, естествен вид. Въпреки че певицата от канадски произход е на 37 години, тя все още изглежда така, както когато пееше най-големите си хитове със скейтборд под мишница. За наградите на музикалната индустрия тя облече черна рокля от тюл с воали и модерни сандали на платформа в същия цвят. По този начин тя остава вярна на оригиналния си стил.

Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Рейчъл Зеглер, младата актриса и певица, която вече е носителка на „Златен глобус“ в кариерата си, изглеждаше като принцеса от приказките на подиума на 64-ата церемония „Грами“, но по един добър и изискан начин. Тя бе облякла сиво-лилава рокля от тюл, която разкриваше раменете и гърба ѝ, украсена с кристали и класически диамантени бижута. Въпреки, че някои експерти в модната индустрия нарекоха визията ѝ „прекалено тривиална“ за такава творческа галавечер, ние смятаме, че по-малкото винаги означава повече и певицата изглеждаше великолепно.

Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Въпреки младата си възраст певицата Били Айлиш, която има шеметна кариера и наскоро спечели „Оскар“ за песента си в последния филм за Джеймс Бонд, се появи на червения килим на наградите „Грами“ за 2022 в типично за себе си оригинален тоалет. Черният ѝ total look се състоеше от слънчеви очила, геометрично яке, асиметрична права рокля и chunky boots, които са просто черни кожени боти с дебела подметка.

Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Хелси, американската певица и авторка на песни, която изпълнява поп и рок музика, развълнува всички с добрата си форма само 3 дни след операция от ендометриоза, както съобщи в своя Instagram. Изискана шапка, рокля с велурен корсет и сандали на ток с дебела платформа – наистина стилно цяло.

Главна снимка: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

тенденции и съвети
Insta News