MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Облечете се като топ модел – вдъхновете се от стила на Миранда Керр

3 min.

Очарователна като съседското момиче, изящна с класата и елегантността си – смело можем да признаем Миранда Кер за съвременна икона на стила.

Тя започва кариерата си на модел във Франция. Въпреки това, едва след преместването си в Ню Йорк, кариерата ѝ набира скорост, тя започва работа с топ луксозни марки, а също така става първата в историята австралийска Angel на Victoria’s Secret. Тя основава собствена линия от натурална козметика Kora Organics, живее в слънчевия град Малибу и се радва на щастлив семеен живот.

modivo days 2024

Миранда е един от най-известните модели, но впечатлява не само на подиумите. Нейните градски стилизации вдъхновяват милиони жени по цял свят. Каква е нейната тайна? Ключът към успеха са свободните стилизации, привидно лесни за копиране, но винаги старателно обмислени. Класическите дрехи и характерните аксесоари са определящи за модния стил на Миранда. Перфектно скроените комплекти, подчертаващи фигурата, изключително качествените материали, оригиналните чанти и обувки, както и големите очила, са базовите елементи на нейния гардероб.

Гардеробът на модела съдържа сака в стил casual, елегантни топове, шарени ризи, кожени якета, лоуфъри и винаги модерни модели палта. Миранда доказва, че най-простите решения и съчетания не трябва да бъдат скучни.

Като заета майка, тя често избира удобни лоуфъри или мокасини. Балеринките с животински принтове са често допълнение към класическите ѝ комплекти. Черни дънки “mom jeans”, гладък тишърт или елегантна риза и стилизацията е готова!

Миранда има страхотно усещане за стил. Тя може да комбинира привидно несъответстващи модели и цветове, които в неен вариант създават едно цяло.

За червения килим и за важни излизания тя избира класически, но впечатляващи и подчертаващи женските форми тоалети. Икономична е при избора на аксесоари и допълва стилизациите си само с чанта клъч или нежно колие.

 

Миранда признава, че обича да издава приеми и да посреща гости. Грижи се за всеки детайл, красиво украсява масата, подбира подходящите прибори за хранене и украсява къщата. За коледното си парти тя е избрала малка червена рокля малко над коленете. Това е декемврийска класика! Достатъчно е да сложите черни високи токчета и WOW ефектът е гарантиран! За Коледа червените или бели тоалети са перфектни, те правят атмосферата още по-вълшебна!

 

Рокля Red Valentino

Рокля Guess

Рокля Marciano Guess

През есента и зимата е приятно да останете у дома или в уютните кафенета. Миранда обича пуловери от вълна и кашмир. През този сезон си струва да заложите на обемни, дебели пуловери с плитки, пуловери с V-образен гръб или къси ажурни жилетки.

 

Кардиган Twinset

Кардиган Tory Burch

Поло Calvin Klein Jeans

 

В гардероба на Миранда има висококачествени дрехи и аксесоари в приглушени цветове (бежово, бяло, черно, тъмносиньо) и с класически кройки. Те оформят капсулен гардероб, който е комбинация от естествена елегантност и градска непринуденост. Моделът умело съчетава дизайнерските дрехи с тези на популярните вериги магазини, а модните стилисти я наричат ​​иконата на стилизационното съвършенство.

Малката черна рокля е основата на дамския гардероб. Достатъчна е една такава рокля, благодарение на която можете да създадете много стилизации. Тя е лансирана от Коко Шанел през 20-те години на миналия век и оттогава е трудно да си представим живота без нея. Това е класика, която подхожда на всяка жена – всичко, което трябва да направите, е да изберете правилната кройка. Моделът от тип молив красиво подчертава фигурата и е чудесен за работа. Ще се почувствате много професионално в нея. Версията с къси ръкави е скромна, докато с тънки презрамки е идеална опция за среща или парти. Оставете дългата рокля за важни поводи, където искате да блестите с елегантността си.

Когато попълвате гардероба си, важно е да запомните основния принцип: качеството е най-важното. Вместо да купувате няколко черни рокли (които ще използвате през максимум 2 сезона), по-добре е да инвестирате във висококачествен модел. Не забравяйте да обърнете внимание на състава, кройката и изработката.

 

Рокля Cavalli Class

Рокля Pepe Jeans

Рокля DKNY

 

Елегантната жена спи в елегантна пижама! Миранда избра класическа пижама от две части с дълъг панталон и риза с копчета, с яка със стилна, контрастна бяла веревна лента. Можете да използвате този комплект не само в спалнята, но и за вкъщи. Сатенените пижами с риза са гореща тенденция. Обличайте ги под сако или ги носете вместо костюми. Най-добре е да изберете модел от коприна. Този благороден материал е изключително гладък и нежен.

Допълнително той има фантастични терморегулационни свойства. Поради характерната структура на влакната, когато е студено, тази материя топли, а когато е топло, отвежда влагата и предотвратява изпотяването. Коприната също толкова добре абсорбира влагата и я отвежда. Освен това тя красиво пречупва светлината, благодарение на което материята изглежда много благородно.

 

Пижама DKNY

Пижама DKNY

Пижама Ralph Lauren

 

Главна снимка: Photo by Jacopo Raule/GC Images

тенденции и съвети
Insta News