НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Оскари 2023 – най-красивите тоалети на звездите

3 min.

Най-важните награди във филмовата индустрия са вече раздадени! Филмовата гала по връчване на наградите „Оскар 2023“ се състоя в нощта на 12 срещу 13 март в известния театър „Долби“ в Холивуд и както винаги предизвикаха значително вълнение – както в областта на киното, така и в модата. Тоалетите на звездите, които се появиха на червения килим, могат да бъдат определени като холивудски вечерен стил, примесен с оригинални, модерни визии. Открити рамене, прозрачни елементи, изрязани части и много блясък. Вижте най-красивите рокли на звездите от филмовата гала тази година.

Номинираните звезди, сред които Риана, Кейт Бланшет и Лейди Гага, както винаги впечатлиха с изящни стилизации.

Въпреки, че тази година известният червен килим беше в цвят шампанско, звездите не се отказаха от изключително модерния огнен нюанс. Сред най-добре облечените звезди на церемонията по връчването на Оскарите за 2023 г. беше моделът Кара Делевин, която впечатли с червена рокля от колекцията Couture на Ели Сааб. Драпираното творение с едно рамо, с мащабна панделка и чувствена цепка встрани перфектно подчертаваше красотата и фигурата на звездата.

Моделът Кара Делевин с яркочервена вечерна рокля с цепка и голяма панделка
Кара Делевин с рокля на Ели Сааб / Kayla Oaddams via Getty Images

Носителката на наградата „Оскар“ за най-добра актриса за 2022 г. Джесика Частейн се появи на червения килим в блестяща рокля на модна къща Гучи. Звездата заложи на една от най-силните тенденции на сезона – сребрист металик, и изглеждаше наистина достойно. Привличащата вниманието рокля с пайети напомняше за естетиката на златната ера на Холивуд.

Актрисата Джесика Частейн със сребриста дълга пайетена рокля без презрамки
Джесика Частейн в рокля на Гучи / Arturo Holmes via Getty Images

Визиите на Риана от бременността ѝ със сигурност ще влязат в историята. Звездата отново заложи на рокля по тялото, с което насърчава бъдещите майки да експериментират с модата. Риана избра творение на парижката модна къща Alaïa. Прозрачно поло, съчетано с кожен сутиен и пола с изрязани части в ханша. Певицата майсторски съчета няколко модни тенденции: прозрачност, кафяв цвят, кожени елементи и изрязани части.

Певицата Риана с дълга кожена кафява рокля с шлейф и изрязани части
Риана с тоалет на модна къща Alaïa / Mike Coppola via Getty Images

Вечерен минимализъм с модерен привкус. Така може да се опише тоалета на звездата Кейт Бланшет, номинирана за „Оскар“ в категорията за най-добра актриса за ролята си във филма „Тар“. На церемонията по връчването на наградите „Оскар“ за 2023 г. Кейт се представи в сатенен комплект на Луи Вюитон, състоящ се от тежко падаща риза и дълга пола с шлейф. Актрисата изглеждаше наистина красиво и достойно.

Актрисата Кейт Бланшет с тоалет от тежко падаща синя риза и дълга черна пола с шлейф
Кейт Бланшет с тоалет на Луи Вюитон / Mike Coppola via Getty Images

Иконата на съвременното кино Никол Кидман от години неизменно се радва на безупречна фигура. За тазгодишната галавечер по връчване на наградите „Оскар“ Кидман избра творение на Armani Privé с ултрамодерен цветен акцент. Рози и други флорални детайли се появиха в колекциите на големите модни къщи, които обявиха модните тенденции за сезон пролет-лято 2023 г. Асиметричната форма и лъщящата материя на тоалета ѝ са смесица от съвременен стил и класически холивудски блясък.

Актрисата Никол Кидман с лъщяща дълга вечерна пайетена рокля с цепка и големи декоративни сребристи рози
Никол Кидман в рокля на Армани Прайв / Kayla Oaddams via Getty Images

На червения килим имаше изненадващо много бели рокли, но тоалета на Емили Блънт от модна къща Валентино привлече вниманието ни. Минималистичната, но изключително елегантна дълга рокля с открити рамене е хитът на сезон пролет-лято 2023 г. Семплият стил на актрисата беше допълнен от аксесоарите – сребриста чанта с кристали, дълги обеци и диамантени пръстени. Ние сме възхитени!

В бяло бяха облечени и: Мишел Уилямс, Руни Мара, Минди Калинг и наградената с „Оскар“ Мишел Йео, доказвайки по този начин, че дългата рокля в този цвят не е подходяща само за сватби.

Актрисата Емили Блънт с елегантна дълга бяла рокля с открити рамене
Емили Блънт в рокля на Валентино / Arturo Holmes via Getty Images

Лейди Гага предизвиква емоции всеки път, когато се появи на червения килим. Така беше и на 95-ата церемония по връчването на наградите „Оскар“. Звездата, номинирана за статуетката за песента си „Hold My Hand“ от филма „Топ Гън: Маверик“, впечатли с прозрачна рокля с ниска талия, която само преди няколко дни беше представена на подиума на Версаче от Джиджи Хадид. Не може да се отрече, че тоалета на Лейди Гага препраща към лансирания от Донатела Версаче стил gothic chic, а тя самата идеално представя марката.

Актрисата Лейди Гага с пищна черна вечерна рокля с прозрачна горна част и ниска талия
Лейди Гага с рокля на Версаче / Mike Coppola via Getty Images

Кери Кондън, номинирана за най-добра актриса за поддържаща роля във филма “Баншите от Инишерин”, се появи на гала вечерта в ефирна рокля на модна къща Версаче. Жълтата рокля без презрамки с втален корсет и дълъг шлейф се открояваше на фона на белите и черните тоалети, а цветът ѝ се съчетаваше прекрасно с нежната красота на актрисата. С минималистичен грим и естествена прическа Кери изглеждаше изключително свежо и женствено.

Актрисата Кери Кондън с ефирна жълта дълга рокля с корсет и шлейф
Кери Кондън с рокля на Версаче / Mike Coppola via Getty Images

Главна снимка: Arturo Holmes via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News