НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Как да се облечете за фирмено коледно парти? Вижте 6-те предложения за празнични стилизации

2 min.

Коледа наближава и сезонът на празничните вечери с приятели, семейството и колегите е на път да започне. Коледните банкети сред колегите ви дават възможност да се представите в по-елегантен стил от този, който носите всеки ден. Затова се възползвайте от тази възможност, за да се покажете в друга светлина. Не сте сигурни какво да облечете на коледното парти във фирмата? Разгледайте нашето ръководство с 6 идеи за коледно облекло, което можете да облечете за парти на работното място.

Независимо дали коледната вечер във вашата компания е среща в офиса, официален банкет или пищен бал – със сигурност изисква елегантно облекло. Искаме да ви предложим какво да облечете, за да се чувствате красиви и облечени подходящо за случая.

Когато избирате облеклото си за фирмено коледно парти, не забравяйте няколко основни правила. Най-важното е стилът да бъде съобразен с характера и мястото на срещата. Ще изберете различна визия за официална среща в офиса и различна за не толкова задължаващо коледно парти в клуб или празничен банкет.

Ако се чудите как да се облечете за фирмено коледно парти заложете на класиката! Черната рокля е идеална за повечето поводи и особено за фирмено парти както в офиса, така и в извънработно време. За да подчертаете елегантната си визия, изберете сатенен модел и сложете сребърни обеци и класически, заострени обувки на ток. Нашите предложения? Набрана рокля с оригинално деколте или рокля тип сако с малка цепка. Класически, шикозен и професионален аутфит в едно!

коледен тоалет - малка черна рокля
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Вижте повече рокли за фирмено парти:

Коледната среща се провежда в конферентна зала в офиса? Изберете коледна стилизация в smart casual стил!

Коледни стилизации с бяла риза

Бялата риза за фирменото коледно парти може да ви се стори твърде очевидна, но ако изберете овърсайз модел ще изглеждате не само красиво, но и модерно. Съчетайте ризата с черни панталони с широки крачоли, удобни мокасини и елегантни аксесоари: кожен колан с катарама и златни обеци. Дамският костюм също е добър избор за коледна среща в компанията.

Черен total look за коледно парти

Ако предпочитате да се обличате с поли, а не с панталони, изберете малко по-свободна визия в черно. Заменете бялата риза с кашмирено овърсайз поло и го съчетайте със сатенена миди пола – така ще изглеждате елегантно и същевременно ще ви бъде удобно. Допълнете тоалета си с черни обувки на ток или боти и сте готови за коледната среща на работа!

Празнична стилизация с коледен пуловер

Коледното парти във вашата компания се провежда в непринудена атмосфера? Тогава интересна идея да облечете пуловер с типично коледни мотиви. Нещо повече, на някои работни места дори има дрескод за коледни пуловери. Можете да го комбинирате с кожена мини пола и ботуши на ток, така че да бъдете елегантни в този специален момент.

коледен червен пуловер
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Облеклото за фирмено коледно парти, което се провежда в извънработно време и се организира в ресторант или друго заведение, трябва да бъде малко по-празнично. Чудите се какво да облечете за такъв повод? Коктейлната рокля винаги е правилният избор!

Червена рокля в главната роля

Очаквате с нетърпение празничната фирмена вечеря за Коледа? Не знаете какво да облечете? Разбира се, че червена рокля! Един очевиден избор за срещи по това време на годината. Изберете елегантна рокля с деколте с разкроена долна част или вталена рокля с буфан ръкави. И двата модела се съчетават идеално с високи ботуши над коляното или с изключително модерните каубойски ботуши. А какви аксесоари подхождат на червена рокля? Допълненията в златисто и черно са най-добрият избор!

Елегантна стилизация за празничен бал

Ако отивате на официален бал за Коледа, не пропускайте да разгледате вечерните рокли, предлагани в MODIVO. Там ще откриете елегантни модели, които са идеални за пищни тържества. Тенденциите включват дълги рокли с цепки, стилни рокли с пера и блестящи рокли до земята.

Тази статия също може да ви хареса >>> Празнични рокли за Коледа – вижте най-модерните модели достъпни в MODIVO

Главна снимка: Streetstyleshooters via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News