НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Черна дамска риза – стилизации от Instagram

Черната дамска риза предлага неограничени възможности за стилизиране. Имайки в гардероба си само една, можете да я облечете за работа, среща или шопинг. Силата е в аксесоарите! Червеното червило в комбинация с черното придава дързък външен вид, а лоуфърите и плик чантата са основата на елегантния аутфит. Научете как да носите черна риза, както го правят момичетата в Instagram.

Лятно време с шори, а зимата под пуловер. С животински мотив за парти, а елегантна за офиса. Черната риза е истински стилизационен хамелеон!

SS 24

Какво да облечете към черна риза? Отговорът е много лесен – всичко! И в това се състои нейният феномен. Без значение от кройката на панталона или цвета му, черната риза ще се съчетае идеално както с неонови, така и с телесни нюанси. Последните препоръчвам да включите в облеклото си за офиса. Ако в компанията ви има неофициален дрескод, тоалетът на Hannah Desai ще ви вдъхнови.

Почитателка на дамските сака, тъмните очила и златните бижута, тя е майстор в съчетаването на елегантни елементи от гардероба с ежедневни дрехи. Черна елегантна дамска риза, лоуфъри със златни катарами и бежова дамска чанта, съчетани със сини ¾ дънки. Този стилна и сдържана стилизация е идеална за офиса.

831

Черна риза Liu jo / Guess / Imperial / Pinko

Планирате лятно излизане в града или пазаруване? Бежовите ленени панталони са чудесен избор за горещите дни. Заложете на панталони с широки крачоли, за които са подходящи модерните този сезон джапанки с широки каишки. Бежовите панталони са създадени, за тъмни горни части, затова изберете черна oversize риза с навити ръкави. Ако ще пазарувате, не забравяйте за голямата дамска чантата. Една кафява чанта, с няколко тона по-тъмна от панталона, ще подчертае визията ви (и ще побере всичките ви покупки!).

Трудно бихме могли да намерим по-подходяща визия за парти, която да отговаря на модните тенденции за летния сезон на 2021 г., от тази на Petrа Mackovа. Черната кожена риза стига до талията ѝ, за да подчертае красивата фигура на блогърката. Тя е избрала дълги до глезена панталони (наподобяващи клин), които леко се разкрояват в долната част. Бялата чанта – този безсмъртен аксесоар се завърна през 2020 г. и все още е начело на списъка с най-желаните дамски аксесоари.

Петра е допълнила стилизацията си с очила в ретро стил, които също толкова харесва и Кендъл Дженър и обувки, които не можете да не забележите – червени сандали на ток тип пачи крак. Този аутфит изключително много прилича на последната визия на красивата Сандра от филма “Брилянтин”!

832

Риза The Kooples / Guess / iBlues / TWINSET

Как да носите черна риза в небрежно-изтънчен стил? Прекалено дългите ръкави, падащи небрежно и крачолите, покриващи обувките, са едно добро начало. Заложете на овърсайз модели, но не забравяйте за колана, който да придържа и украсява свободните панталони. Допълнете го с черни слънчеви очила и небрежна прическа и всичко е готово!

Прочетете също: Дънки и риза – незаменимият дует за всеки повод >>>

Влезте на сайта на MODIVO.bg и изберете за себе си най-подходящия модел черна риза – памучна, прозрачна или кожена. С нашите съвети ще създадете стайлинг за всеки повод. Пожелаваме ви лесно стилизиране.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News