MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

ТОП 10 модни тенденции за сезон пролет-лято 2020, които са подходящи за работа

3 min.

Въпреки че от миналите седмици на модата тенденциите за сезон пролет-лято 2020 вече са добре известни, все пак може да Ви трябва известно време, за да ги адаптирате към Вашия стил. Ако всеки сезон избирате от най-популярните модни хитове тези, които са подходящи за стилизациите за работа, нека Ви помогнем. По-долу ще намерите списък с тези неща, които ще са в крак с най-новите модни тенденции за предстоящия сезон, както и с офисния дрескод.

Костюми, стилизирани като мъжки, палта, но с кожени колани в кръста и много други – вижте най-горещите тенденции за следващите пролет и лято.

MSS

Бялата риза е база, както на мъжкия, така и на дамския гардероб. Затова е добре, че ризите oversize, изработени от поплин, са сред най-важните модни тенденции за сезон пролет-лято 2020. Бялата поплинена риза е чудесна за всички минималистични стилизации:

Панталони с изгладен ръб, с леко мъжка офис кройка, са един от перфектните елементи на стилизациите за работа. Те доста често се появяваха на последните модни ревюта, по-специално при марки като Max Mara или Fendi. Така че, ако имате нужда от панталон, който да е подходящ за работа и да остава в съответствие с модните тенденции за сезон пролет-лято 2020, изберете по-широк панталон с ръб. Комбинирайте го в минималистичен стил – с бяла тениска и цветна кърпа.

Сещате ли се за тенденцията, известна като power dressing, която не без причина царува във времената, когато позицията на жените в много житейски сфери се засилва? В съответствие с тази тенденция, през сезон пролет-лято 2020 ще носим обемни сака от тип boyfriend. Черното, сивото и бежовото са особено подходящи за работа, но ако искате да разнообразите приглушената стилизация – изберете сако в пастелен цвят.

Време е за един от най-модерните аксесоари за настъпващите пролет и лято – широк, кожен колан. На подиума на модната къща Alexander McQueen моделите носеха този вид колани с бели рокли. За работа Ви предлагаме да го носите със сако oversize. По този начин сакото ще изглежда много по-женствено и стилно.

Правите дънки с напомнящия 90-те години винтидж характер са тенденция, която силно укрепва екологичните настроения, навлизащи все по-дълбоко в света на модата. Не само че се носеха в предишния сезон, но допълнително можете да намерите много модни чифтове в магазините за втора употреба или дори … в гардероба на майка Ви. Съвременни модели предлага между другото безсмъртната марка Levi’s.

Трудно е да се намери по-професионален, но в същото време секси и женствен комплект от дамския костюм. Тези в телесни цветове, като бежово или camel, са една от силните тенденции за пролетта и лятото, която ще бъде перфектна за работа. Можете уверено да облечете този тип костюм и да изберете пастелен аксесоар, например чанта.

Сатенените поли с дължина миди са не само модна тенденция, която от предишния сезон плавно прониква в предстоящия, но и определящ фактор за стил и елегантност. Този женствен елемент от гардероба ще комбинирате перфектно, когато облечете черно поло и блейзър в същия цвят, а цялата стилизация ще обогатите с чанта във формата на полумесец с къса дръжка.

Откакто Пиерпаоло Пиколи, който е дизайнер на модна къща Валентино, като част от шоуто на Paris Haute Couture обу своите модели в сандали на висок ток с видими каишки около глезените, изглежда, че тази тенденция се е разпространила със скоростта на светлината. Ако той Ви е харесал, през пролетта и лятото на работното място вместо сандали, изберете също толкова модерните обувки – с открита пета и каишка около глезена.

Заедно със завръщането към 90-те години, през сезон пролет-лято 2019 се завърнаха и плисираните поли, които останаха с нас до днес. Може би вече имате такава в гардероба си, защото те бяха един от най-модерните модни елементи за сезон есен-зима 2019/20. Ако нямате, тогава е време да инвестирате в тази тенденция, защото снимките от последните модни седмици предвещават, че плисираните поли все още ще бъдат топ. Излишно е да припомняме, че тези от тях с дължина миди са идеални за работа?

Списъкът с облекла, които ще бъдат най-модерни в гардероба на дамите през сезон пролет-лято 2020 и които допълнително ще бъдат подходящи за работа, трябва да бъде затворен от една абсолютна класика – широко палто в пясъчен цвят. Независимо дали ще гледате снимки от седмицата на модата в Копенхаген, Париж, Лондон или Ню Йорк – във всеки случай ще попаднете на стилизации, в които е използвано това винаги модно пролетно палто.

Главна снимка: Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

тенденции и съвети
Insta News