MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Мъжки слънчеви очила – най-модерните модели за сезона

2 min.

Мъжките слънчеви очила отдавна не са само основен летен аксесоар за защита на очите от вредните UV лъчи. От дълго време те са модерно и задължително допълнение към лятното облекло на всеки стилен мъж. От класическите Ray Ban и стилните слънчеви очила на Calvin Klein до футуристичните модели на Hugo Boss – изберете подходящите за себе си!

Изберете си модел с UV филтър за лятото. Най-добрите мъжки слънчеви очила имат UV филтър 400, който предпазва 100% от слънчевото лъчение. Погрижете се за очите си и вижте още интересни предложения!

modivo days 2024

Спокойно можем да кажем, че Ray-Ban са едни от най-популярните слънчеви очила в света. Не само сред мъжете, защото милиони жени са луди по класическия и вечен авиаторски модел. Те придобиха популярност благодарение на голямата си универсалност – този модел е подходящ за почти всеки мъж. Всеизвестно е, че авиаторите са слънчеви очила, които и жените, и мъжете охотно носят лятно време.

685От ляво надясно: черни Ray-ban aviator, сиви Ray-ban aviator

Най-популярни са тези с черни или тъмнокафяви стъкла. Все повече мъже обаче избират слънчеви очила със стъкла в други цветове, които са идеални за плажа и се вписват идеално във ваканционния дух!

Моделите с трапецовидна форма, наред с авиаторите, са едни от най-популярните слънчеви очила за мъже. Този стил се носи от мъжете през цялата година. И това е едно от основните предимства на слънчевите очила с тази форма – през зимата можете да ги носите с пухено яке или елегантно палто, а през есента ще изглеждат чудесно с пуловер или жилетка.

Пролетта и лятото е време за летни тениски и шорти. Затова задължителният летен елемент са слънчевите очила с трапецовидна форма.

686

От ляво надясно: слънчеви очила Fendi, слънчеви очила Calvin Klein Jeans

Известните очила на Джон Ленън вече са класика. Очилата с кръгли рамки завладяват мъжката мода и се носят от мъже, които предпочитат екстравагантния и оригинален стил. Тяхната малка, нестандартна и кръгла форма придава характер и непринуденост на всеки тоалет и превръща обикновената стилизация в интересна и оригинална визия. Нещо повече, тези очила са идеални за концерт!

Вижте стрийтуерната стилизация по-долу. Бял тишърт, свободна карирана риза, широки дънки и маратонки – идеална база за шапка с козирка и кръгли очила.

687

От ляво надясно: кръгли очила Vans, кръгли очила Hugo

Какво ще кажете за кръгли очила в леко футуристичен вариант? Светлоотразителните, кръгли мъжки слънчеви очила бяха част от модните тенденции за летния сезон на 2019 г., когато дизайнерите призоваваха за аксесоари във футуристичен стил и разнообразие. Топмоделите слънчеви очила напомняха очила за ски, но и с по-фин дизайн с тънки рамки. Основни бяха светлоотразителните елементи и цветовете. Точно такива очила ще видим по улиците този сезон!

Предложение директно от Ник Йонас? Малките слънчеви очила с ъгловати рамки за мъже са с форма на изрязан правоъгълник и затова са идеални за хора с овално лице. Те са идеалните очила за елегантно лятно парти с вратовръзка! Ако рамките им са златни, наблегнете на другите аксесоари – златен часовник или кърпичка за джоб в златист цвят ще свършат работа!

Прочетете също: Модни тенденции: мъжка мода за сезон пролет-лято 2021

Всички тези продукти можете да купите в интернет магазин modivo.bg.

тенденции и съвети
Insta News