Време е за летните фестивали ПРОВЕРЕТЕ

Търсене...

Americanos за всички и за всеки – запознайте се с дънковата марка на MODIVO

1 min.

Не вярвате в съвършенството? Тогава изберете истинските неща! Запознайте се с Americanos – марка, която впечатлява с вечния си стил, естествени материали и универсални кройки! Собствената марка на MODIVO дебютира с новата си колекция, която е пълна с класически дънки, меки пуловери, перфектно ушити ризи и модерни маратонки. Дизайнерите на марката не поставят определения там, където не са необходими. Те проектират комфортни и трайни дрехи, като не забравят, че всяко тяло е красиво!

Americanos предлага на клиентите си красиви дънки с различни кройки, размери и в оригинален стил.

festival

В продължение на години Americanos успешно конкурира с американските гиганти в областта на дънковите изделия, благодарение на яснотата на рекламните си кампании и иновативността на продуктите си (напр. двулицевите дънки).

За разлика от марките, които постоянно следват модните тенденции, новите предложения на марка Americanos са насочени към хората с така наречения „нормален“ стил. Най-новите модели на марката ще харесат на всички, които ценят висококачествените базови елементи от облеклото в един семпъл и непринуден вариант. Клиентите на Americanos не се определят по възраст или пол, а по-скоро по способността им да вписват удобните и прости дрехи в начина си на живот. Марката не налага нищо, а проектира с мисълта за комфорт и издръжливост, като обръща внимание на всеки детайл.

Днес Americanos е марка за тези, за които модата определено не е в центъра на внимание, но които обичат тя да хармонизира с тяхната личност и другите им страсти. Почитателите на марките с винаги актуални продукти, зад които стои една специфична и оригинална история, със сигурност ще намерят нещо за себе си тук.

Основата на настоящия асортимент на марката Americanos определено са дънките. От една страна, те са наследството на марката, а от друга – един от основните елементи на гардероба в стил normcore. Като специалист в категорията – дънки, Americanos предлага на своите клиенти дънки с най-разнообразни кройки, модели, размери и дължини, за да може всеки, независимо от стила и фигурата си да намери чифт дънки по мярка от офертата на марката. Марката предлага и унисекс модели.

Асортиментът на Americanos е допълнен от класически продукти като раирани пуловери, трикотажни суичъри и тениски с непретенциозни щампи. Сегашният пазар на денима е особено чувствителен към екологичните решения в процеса на производството. При създаването на най-новите си колекции марката Americanos се съобразява с екологичните тенденции. Можете да очаквате и изненадващи елементи, като например оригинални елементи и дори… творчески сътрудничества. Останете на линия!

Колекцията на Americanos за сезон пролет-лято 2022 можете да намерите само в MODIVO!

тенденции и съвети
Insta News