Само с новото приложение! Отстъпка от -10 лв. за избрани модели с кода ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Никола Кофлан: символ на женствения стил. Почерпете вдъхновение от нея!

3 min.

Феновете на сериалите познават Никола Кофлан от ролята ѝ като Пенелопи Федърингтън в „Бриджъртън“, а ценителките на модата ѝ се възхищават заради нейния уникален усет за мода. Тя навлезе бързо в световете на телевизията и модата, като остави забележима следа. Надяваме се, че ще продължи да блести с присъствието си! Открийте тайните на характерната и женствена модна интуиция на Никола Кофлан.

Никола Кофлан бързо се превърна от изгряваща актриса в модна икона, която ни насърчава да играем с модата и да приемаме фигурата си независимо от размера. Нека я опознаем по-отблизо!

Може би познавате Никола Кофлан предимно от два сериала. Ирландската актриса с неоспорим чар, която се е обучавала в Оксфордското драматично училище и Бирмингамското училище по актьорско майсторство, спечели внимание най-напред с ролята си като симпатичната и малко несръчна Клеър Девлин в „Момичетата от Дери“ (2022).

Тя обаче се прочу с превъплъщението си като Пенелопи Федърингтън в „Бриджъртън“. През 3-тия сезон (2024) на историческата драма, където действието се развива в лондонското висше общество през периода на Регентството, централната тема е любовният живот на очарователната, мила и своенравна героиня. Никола Кофлан се изявява и в популярния филм „Барби“ (2023).

Едно нещо е сигурно: Никола Кофлан не се страхува да експериментира с модата. Тя работи с много дизайнери, но през това винаги прозира собствената ѝ женствена естетика – игрива или изтънчена. Прекрасен пример за тази игра с цветове, кройки и мотиви е роклята, с която се появи на годишния фестивал Met Gala през 2022 г. Роклята в черно и розово на Richard Quinn с дипли до земята беше изумително ефектна. Розовите пера, пръснати по роклята, създаваха усещане за лекота, докато черният корсет подчертаваше шията и деколтето. Тази женствена визия с нотка на театралност е всичко друго, но не и безинтересна.

Нейният статус на модна икона беше затвърден от уникалните ѝ тоалети на премиерите на третия сезон на „Бриджъртън“. Най-впечатляваща беше изключителната, подчертаваща извивките розова рокля на Rodarte в съчетание с червени кадифени ръкавици, която тя носеше на премиерата в Лондон. Фигурата ѝ тип „пясъчен часовник“ беше подчертана и на премиерата в Ню Йорк, където тя порази публикатас бялата си копринена рокля с архитектурна кройка от Danielle Frankel. Трябва да споменем също и аутфита ѝ на събитието Vogue World в Лондон – черна кадифена рокля с дълги ръкави на Harris Reed. Този тоалет беше допълнен от аксесоар в черно и златисто, който създаваше интересен „ореол“ около главата на актрисата. Тя блесна и на страниците на британския Vogue с розова роля с пайети с вълнуващо деколте и кадифени ръкавици в бордо.

Никола Кофлан е известна не само с актьорската си игра. Нейният отличителен непринуден стил също привлича внимание. Какво я прави толкова популярна? Тайната на стила на Никола Кофлан се крие в това, че тя:

  • избира смели цветове – актрисата и модна законодателка често носи ярки цветове като огненочервено, слънчево жълто или яркосиньо;
  • комбинира елементи от елитната мода с бюджетни модели – не е нужно да похарчите цяло състояние, за да изглеждате впечатляващо – Никола обича да съчетава модерни неща с винтидж находки, за да постигне впечатляваща визия;
  • комбинира всекидневни и елегантни дрехи – в неофициална обстановка Никола често носи шарена миди рокля със сникърси или семпли дънки в комбинация с кадифен блейзър;
  • подчертава женствения си силует – актрисата обича да акцентира върху извивките си и го прави с ефирни макси поли, рокли с волани и изящни дантелени топове;
  • има вкус към оригинални акценти – уникалните елементи могат да издигнат на друго ниво и най-простите тоалети; примерите включват ефектни ръкави, нестандартно оформени деколтета и неочаквани детайли.

Прочетете също >>> Power dressing – стилът на силните жени или стилът, придаващ сила?

През 2019 г. Ким Кардашиян създаде своя бранд Skims, известен с включващия си подход към женските фигури с различни размери. Не е изненада, че Никола Кофлан стана посланик на Skims, който предлага оформящо и всекидневно бельо. Продуктите на Skims правят впечатление с широката гама от модели в телесни нюанси, които са съобразени с разнообразните потребности на клиентите и осигуряват удобство при носене. Не е нужно да ги криете под дрехите – те са достатъчно стилни, за да ги носите самостоятелно.

Закръгленият силует на Никола Кофлан е в съзвучие с философията на бранда, според която всички женски форми и размери са прекрасни и заслужават внимание. През 2024 г. Кофлан показа дълги слип рокли в пастелни цветове, украсени с флорални мотиви. Тя грабва окото не само с ангелското си лице на херувим и фигурата си тип „пясъчен часовник“, но и с изключителната нежност, която струи от нейните снимки. Това е най-силното доказателство, че Никола Кофлан може да се преобразява като хамелеон в спектъра между неземното и драматичното – както на екрана, така и в света на модата.

–––

Главна снимка: Photo by Jamie McCarthy/Staff via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News