Търсене...

Бял дамски суитшърт – как да го носите и с какво да го съчетавате?

2 min.

Дамският суитшърт е универсален елемент от гардероба, който може да се носи по десетки начини. Особено ценен поради удобството си, той се съчетава добре както със спортни, така и с по-женствени ежедневни тоалети. С качулка, с щампа или може би в стил glamour с апликации от цирконий? Ако се чудите как да носите бели суитшърти, почерпете вдъхновение от моя преглед и създайте модерен аутфит с модерен акцент.

Стилният суитшърт е must have елемент в гардероба на всяка жена! Вижте, на какво подхожда и как да го носите не само в спортни стилизации.

Късите дамски суитшърти са подходящи не само за фитнес. Съчетайте ги с дънки с висока талия или кожени къси панталони, за да изглеждате хем спортно хем елегантно. Белият суитшърт с качулка е толкова универсален, че можете да го носите с всичко! Ако обичате да вмъквате спортно облекло в тоалетите си за партита, не пропускайте да разгледате профила на Petra Mackova. Инфлуенсърката е съчетала бял овърсайз суитшърт с кожена мини пола и чанта в най-модерния цвят за този сезон – кафявото. Комбинацията от вечерните елементи и суитшърта в кежуал стил придава на тоалета модерен и оригинален характер.

Белият цвят се съчетава страхотно с дрехи от деним, за което знаят момичетата в Instagram. Следвайки примера им, съчетайте гладък суитшърт от типа crop-top с панталони с кройка mom fit и златни аксесоари. Ключът към успешната визия са аксесоарите, които придават характер на стайлинга. В зависимост от това дали ще изберете маратонки и малка чантичка за кръст или велурени каубойски ботуши и гофрирана чанта, можете да създадете модерен тоалет за различни поводи.

Модата за дрехи с кройка овърсайз все още са топ и често съпътстват ежедневните тоалети. Не знаете как да ги комбинирате, за да изглеждате едновременно модерно и в тон? Една от най-горещите модни тенденции през миналия сезон е комбинацията от овърсайз суитшърт с принт и къс клин. Популяризирани през 90-те години на миналия век благодарение на принцеса Даяна, днес те се носят от инфлуенсърките по цял свят. За този тип стилизации, можете да изберете смело суитшъртите на марка adidas Originals или Nike, които ще подчертаят спортния характер на аутфита ви.

Дамски суитшърт с качулка и клин – това е само един от начините, по който можете да носите дрехи с кройка oversize. Един от често срещаните трендове в Instagram е съчетаването на спортно горнище с елегантен панталон или пола. Белият суитшърт съчетан с плисирана миди пола и бежови боти е идеалното съчетание за началото на есента.

?utm_source=ig_embed

2020 година промени възприятието за удобни дрехи и все по-често съчетаваме спортни елементи от гардероба с по-елегантни. Стайлингът с дълго палто и суитшърт с качулка се превърна в хит в Instagram. Как популярните инфлуенсърки носят тази комбинация? Kenza Zouiten залага на модерния контраст и комбинира анцуга си с бежов тренч и спортни обувки в стила на 90-те. Освен спортните панталони и суитшърта, задължителни остават големите слънчеви очила и… кафето в ръка!

За по-хладните дни заменете тренча с мъхесто палто от типа teddy bear, което чудесно отива на белия анцуг. За да придадете на стайлинга си ултрамодерен вид, обуйте към това тежки боти и вземете модерна чанта със златни орнаменти.

Аутфитът на Petra Markova е чудесен пример за това как да включите спортното облекло в ежедневната си визия. Инфлуенсърката, която обича простите решения, комбинира белия си суитшърт с дънки в същия цвят и черно оувърсайз палто. Можете да носите този тоалет на работа или ако обуете черни каубойски ботуши и подберете златни бижута – за вечерно излизане с приятели.

Тази статия може да ви хареса: Най-модерните есенни стилизации за 2021 година според топ дизайнерите >>>

Photo by Streetstyleshooters / via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News