НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Стилизации за Св. Валентин за него – открийте нашите предложения

2 min.

Денят на влюбените е специален ден, в който най-важна е другата ни половинка. Стайлингът за Деня на влюбените също е важен. Изборът на подходящо облекло обаче не е трябва да бъде труден. Как да се облечете за празника? Не забравяйте, че най-важното е вие самите да се чувствате уверени в себе си и да ви бъде комфортно. Тогава ще успеете да зарадвате половинката си! В тази статия ще намерите 4 универсални идеи за това, как да се облечете на 14 февруари.

Smart casual, елегантен, непринуден или вдъхновен от най-новите модни тенденции – изберете този, който Ви харесва най-много и създайте своя празничeн аутфит!

Спокойно можем да кажем, че Джеймс Бонд е един от най-стилните измислени герои на всички времена. Този образ винаги носи перфектно ушит костюм, кожени обувки и привличащи вниманието аксесоари. Така че, когато избирате тоалета си за вечеря в ресторант за Деня на влюбените, заложете на непреходната елегантност с нотка оригиналност, вдъхновена от агент 007. Какво точно трябва да изберете? На първо място, изберете костюм – изключително модерен напоследък е този с двуредни копчета. Използвайте бяла риза като основа. И не забравяйте за аксесоарите: часовникът с метална верижка е най-добрият избор, ако искате да пресъздадете визията на Бонд.

>>>Тази статия също може да ви хареса: Таблица с размери за мъжки панталони. Как да изберете идеалния чифт?

Нямате идея какво да облечете за Деня на влюбените, но не искате да изглеждате както всеки ден? Очевидният избор е да облечете риза. В MODIVO.bg ще намерите огромен избор от различни модели. Синята мъжка риза на Tommy Hilfiger е класика. Съчетайте я с тъмносини чино панталони. За по-ежедневен вид облечете бяла тениска отдолу. А ако искате да се почувствате в празнично настроение за Деня на влюбените, изберете риза в бордов цвят. По-долу ще видите нашите предложения – можете да ги носите не само за среща, но и за работа и по други поводи!

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Планирали ли сте да ядете суши и да пиете вино у дома, романтична разходка или да приготвите вечеря заедно? Никой не е казал, че трябва да се обличате празнично за Свети Валентин. Стайлингът ви трябва да е съобразен с характера на срещата. Ако сте уточнили с партньорката ви, че тази година да бъдете „небрежни“, изберете облекло, което ви харесва. Суитшъртът в червен нюанс например ще бъде идеален! База на стилизацията ви могат да бъдат черното поло и джогърите.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Искате ли да следвате тенденциите от модните подиуми? Колекциите на най-големите модни къщи за есен/зима 2022/2023 г., начело с Fendi и Armani, включват множество модели в бежово. Затова, когато избирате модна визия за Деня на влюбените, заложете на този неутрален нюанс. Изберете яке с мъхеста яка, поло в телесен цвят и класически чино панталони или джогъри. Не забравяйте за аксесоарите, които често подчертават визиите! Допълнете визията с авиаторски очила и часовник.

>>> Прочетете също: Мъжка мода за 2023 – вижте най-важните трендове за тази година

Надявам се, че прегледът на стилизациите в тази статия ви е помогнал да решите как да се облечете за Деня на влюбените. В MODIVO.bg можете да намерите още повече стилни дрехи на известни марки, а ако решите да върнете закупен продукт, имате на разположение цели 100 дни, с възможност за безплатно връщане.

Главна снимка: Edward Berthelot/via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News