НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Модни палта за пролет 2020

С настъпващата пролет си струва да допълним гардероба си със стилно палто. Това е класическа връхна дреха, която можете да комбинирате с елегантни, ежедневни и дори спортни стилове. Този сезон, освен неостаряващия тренч, между другото ще бъдат модерни модели от тип халат или с трапецовидна кройка в светли нюанси. Вижте кои предложения от модните пролетни палта ще Ви харесат най-много.

Вижте, какви палта за сезон пролет 2020 предлагат модните дизайнери.

SS 24

Това, което не можеше да бъде пропуснато по време на модните ревюта за сезон пролет-лято 2020, беше свежият полъх под формата на цяла гама пастелни цветове. По-светли версии на розово, зелено, лилаво или синьо представиха дизайнери като: Max Mara, Acne или Gucci.

Така че, ако имате желание за малко цвят, избирайки пролетно палто, изберете модел в пастелни нюанси. Чудесен избор ще бъде изключително женственото пастелно розово. Не обичате розовото? Какво ще кажете за също толкова модерния, светъл нюанс на синьото т.нар. baby blue, или … цвят мента, която след няколко сезона отсъствие се завръща?

Съвет на стилистка

Чудите ли се с какво да носите пастелното палто? Точно като моделите от снимката по-долу, комбинирайте го с черни комплекти в стил total look или в класически вариант – с други ярки цветове.

141

Палто на MAC&CO.

Палто на MARELLA

В гардероба си все още нямате тренч? В такъв случай време е да промените това. Защо? Защото това е вид палто, което никога не излиза от мода. Какви предимства има още тренчът? Ето някои от тях:

  1. много стилисти подчертават, че това е елемент, който не може да липсва в капсулния дамски гардероб;
  1. тренчът е перфектното палто за пролетта и есента;
  1. той е перфектно допълнение към ежедневния стайлинг с високи токчета, но и със спортни обувки;
  1. той ще Ви служи и като класическо връхно облекло за коктейлни рокли за сватби или други поводи.

По време на представянето на модните тенденции за сезон пролет 2020, тренчът бе включен в колекциите на модни къщи като Burberry или Max Mara.

В MODIVO.bg ще намерите транчове в различни цветове и модели. Най-универсален е бежовият вариант, който си подхожда с повечето други цветове.

142

Палто на LIU JO

Палто на GUESS

Стилизации в светли цветове като бежово, бяло или слонова кост, бяха забелязани още по време на модните ревюта за есенно-зимния сезон и всичко показва, че тази тенденция ще остане с нас по-дълго. Бели палта, както и стилизация от глава до пети в този цвят е хит сред модните блогърки.

По време на представянето на пролетната колекция бяло палто представи между другото и модна къща Max Mara:

Как да носите бялото палто? Както инфлуенсърката Зина Чаркопила, съчетавайте го с други базови цветове като бежово и черно. С такава стилизация ще изглеждате модерно и изключително елегантно.

View this post on Instagram

Friday Faves ph: @mikeeip

A post shared by Zina Charkoplia (@zinafashionvibe) on

143

Палто на TWINSET

Палто на MAX MARA LEISURE

Вече знаете, какво палто да изберете за пролетта, за да изглеждате стилно. Повече пролетни предложения ще намерите в MODIVO.bg.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News