Търсене...

Black Friday 2021 – кога е тази година и на какви промоции си струва да обърнете внимание? Подсказваме!

Нямате търпение да започнат есенно-зимните разпродажби? Имам добри новини за вас! Наближава един от най-важните дни за търсачите на изгодни оферти. Разбира се, става дума за “Черния петък”, който тази година се пада на 26 ноември. Защо се нарича така и какво си заслужава да купите по време на тазгодишните промоции? Това ще разберете от статията по-долу. Четете по-нататък!

Проверете, защо “Черният петък” е толкова популярен и какви продукти можете да купите на изгодни цени в MODIVO по време на Black Friday 2021. Тази година “шопинг треската” ще започне на 12 ноември и ще продължи чак до 29 ноември!

Защо Black Friday? От къде идва наименованието на промоционалния ден?

От няколко години ноември е горещ месец за търсачите на изгодни оферти. Всичко това благодарение на “Черния петък” – специалния ден на разпродажбите, в който намаленията в магазините достигат до -70%. Идеята за “Черния петък”, както и за Хелоуин и Свети Валентин, се заражда в САЩ. Първият петък след Деня на благодарността е началото на сезона на предколедното пазаруване за милиони американци и е уникална възможност за закупуване на коледни подаръци с отстъпка. Откъде идва терминът „Черен петък“? Това не е точно изяснено, но има няколко теории по въпроса. Една от тях твърди, че „Черният петък“ е свързан с вълната от отсъствия на работните места, която залива шефовете на фирмите след Деня на благодарността. По този начин американците искат да удължат почивката си след празника. Според друга теория наименованието произлиза от черното мастило, с което в миналото са били записвани приходите на фирмите в счетоводните книги. Както лесно можете да предположите, те са били винаги много високи в първия петък след Деня на благодарността. Една от най-вероятните причини за термина „Черен петък“ най-вероятно е тълпата от хора, които се отправят към градските търговски центрове, за да пазаруват. Това обикновено довежда до огромни задръствания и улиците са сякаш „черни“ от автомобили.

Кога е Black Friday 2021 и какви промоции можете да очаквате в MODIVO?

MODIVO за пореден път се включва в промоционалната кампания, по време на която можете да закупите модерни дрехи и аксесоари с отстъпка до 70%! Тази година лудата разпродажба, т.е. “Черният петък”, се пада на 26 ноември, но в MODIVO ви очакват специални отстъпки още от 12 ноември! Можете да закупите продукти на промоционални цени до 29 ноември. Искате ли да сте в крак с промоциите? Абонирайте се за нашия бюлетин, който ви дава по-ранен достъп до всички разпродажби и -15% намаление при първото ви пазаруване.

Black Friday, Black Week и Cyber Monday? За какво всъщност става въпрос?

Black Friday, както лесно можем да се досетим, дойде в Европа от Щатите и от година на година става все по-популярен. Нищо чудно! Стационарните и онлайн магазини ни изкушават с големи намаления, които са чудесна възможност да купите коледни подаръци за близките си, както и да освежите гардероба си за следващия сезон. Първоначално “Черният петък” е бил единственият ден, в който намаленията са били наистина големи. С нарастването на популярността на „Черния петък“ обаче, магазините започват да удължават промоциите за целия уикенд или дори за цялата следваща седмица. Оттук идва и името „Черна седмица“ (на на англ. „Black Week”). Търговците не забравят и за потребителите, които пазаруват онлайн. Първият понеделник след Деня на благодарността се нарича „Cyber Monday” и е известен с многобройните разпродажби, предлагани главно от онлайн магазините. Тази година „Cyber Monday” се пада на 29 ноември. Специално за Вас в MODIVO сме приготвили страхотни отстъпки за този ден!

Снимка: Photo by Carol Smiljan/NurPhoto via Getty Images

Какво си заслужава да купите по време на промоциите за Black Friday?

Пореден път сте си купили черен пуловер, само защото е намален с 70%? Мисля, че всеки от нас е попадал в капана на разпродажбите. По време на “Черния петък” онлайн и стационарните магазини ви изкушават с огромните си отстъпки, затова е много лесно да се направи необмислена покупка. Чудите се дали си струва да купувате по време на промоциите по случай Black Friday? Абсолютно! Мислете за пазаруването като за инвестиция. Направете списък на всички дрехи и аксесоари, които липсват в гардероба ви, и които отдавна искате да си купите. Сега е моментът да купите висококачествен продукт и да платите по-малко за него. Добавете в списъка си коледните подаръци за близките си. Не отлагайте до последния момент, за да ги купите.

Следете интернет страницата на MODIVO! Специално за Вас сме подготвили изключителни отстъпки дори до -70% за избрани продукти. В периода от 12.11 – 29.11.2021 г. вижте отметката Black Friday 2021, където ви очакват страхотни намаления.

Какво си заслужава да купите на Black Friday? На нашия блог можете да намерите статии за чантите и роклите, които ще бъдат налични тогава в MODIVO на промоционални цени. Търсите си топло и модерно палто? Вижте тази статия. По време на шопинг треската си заслужава да си потърсите също модерно яке за идния сезон. Можете да намерите топли пухени якета и ултрамодерни гофрирани модели. Струва си също да се запознаете с модните тенденции за сезон есен/зима 2021/2021 и да се съсредоточите върху дрехите и аксесоарите от този списък. Приятно пазаруване!

Снимка: Denis Doyle / via Getty Images, Carol Smiljan / NurPhoto via Getty Images

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
Insta News