Търсене...

Модерни аксесоари за 2022 година – преглед на тенденциите от модните дефилета

Модните аксесоари за 2022 г. са тези, които просто и ненатрапчиво подчертават целия тоалет, а понякога дори доминират в него. Имаме мултифункционални чанти, които могат да се носят по няколко наведнъж, цветни слънчеви очила, които се наложиха на модните подиуми миналата година, шалове, завързани около главата, големи обеци, кожени колани, носени на ханша, и много други модерни аксесоари. Разгледайте нашите микротрендове от модния подиум, за да научите на кои аксесоари си струва да заложите през 2022 г.

Аксесоарните трендове за 2022 годиа по части са взаимствани от миналата година, но има и някои свежи и изненадващи новости. Вижте ги всички по-долу.

[Модерни аксесоари за 2022 г.]: кърпи на главата

Шалът за глава в стил Джак Спароу е една от най-силните микротенденции за 2022 г., особено за Salvatore Ferragamo. Моделите на модния подиум за пролет 2022 г. носеха черни забрадки, често съчетани с тънък черен шал на врата.

[Модерни аксесоари за 2022 г.]: чанти във мулти вариант

Комплектите от чанти съставени о различни модели или калъф за телефон и чантичка за кръста – един тренд право от модното дефиле на Louis Vuitton. Ако обичате да носите портфейла си в малка чанта, а останалите вещи в отделна памучна чанта, изберете си голяма класическа чанта с две дръжки.

[Модерни аксесоари за 2022 г.]: очила с цветни стъкла

Миналата година оптичната марка Le Specs завладя улиците по време на почти всички седмици на модата със своите очила с цветни стъкла. Вече малко позабравените модели на марки като Celine и Gucci се завръщат, като дизайнерите започват масово да предлагат нови варианти. През 2022 г. слънчевите очила с цветни стъкла все още ще бъдат на мода.

[Модерни аксесоари за 2022 г.]: спортни аксесоари

Дръжки за тренировъчни постелки, шишета за вода, калъфи за телефон, хавлиени ленти… Всички спортни аксесоари, които досега носехте по-скоро за фитнес залите, през 2022 г. “ще излязат по улиците”, за да попълнят ежедневните стилизации.

[Модерни аксесоари за 2022 г.]: колани на ханша

Модата от 2000 г. се завръща и извежда на преден план такива аксесоари като изразителни колани, които се носят не на талията, а на ханша. Потърсете вдъхновение от снимки от онази епоха на модните икони като напр. Кейт Мос. Снимката по-долу представя визия от ревюто на Miu Miu.

[Модерни аксесоари за 2022 г.]: пластмасови бижута

Дълго време те се смятаха за синоним на кича, но през 2022 г. изкуствените бижута се завръщат, за да завладеят дори списъка с микротенденциите. Пластмасовите бижута в най-различни цветове, отново са на мода. Ние определено избираме цветните, твърди гривни, точно както марката Preen by Thornton Bregazzi.

Главна снимка: Jacopo Raule / via Getty Images

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
Insta News